Nuorten Yrittäjien johtoryhmä
Uuden yrittäjyyden äänitorvi

Johtoryhmä

Nuorten Yrittäjien johtoryhmä on äänitorvemme maamme suurimmassa elinkeinoelämän järjestössä Suomen Yrittäjissä. 

Johtoryhmämme tehtävänä on vastata Nuorten Yrittäjien verkoston kehittämisestä, tuoda nuorten näkökulmaa yrittäjäjärjestön päätöksentekoon sekä pitää yhteyttä nuorisojärjestöihin ja niissä toimiviin nuoriin vaikuttajiin, tulevaisuuden päättäjiin.

Johtoryhmäämme voit olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nuoret@yrittajat.fi.  

Johtoryhmä 2019-2020

 • puheenjohtaja ​Leo Nikita Kadieff, Wevi.cloud (Varsinais-Suomen Yrittäjät)
 • Jenna Antinmaa, JuhlaGuru (Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät)  
 • Ville-Pentti Heikkilä, Auto-Heikkilä Oy (Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät)
 • Olli Hietanen, MamboTec Oy (Satakunnan Yrittäjät)
 • Markus Hämynen, Punora Group Oy (Pääkaupunkiseudun Yrittäjät)
 • Jenni Parpala, Kiffel Oy (Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät)  
 • Mari Pohjala, MariPoDecor (Pirkanmaan Yrittäjät)
 • Hannu Pöntinen, Autohuolto Pöntinen Oy (Etelä-Savon Yrittäjät)   
 • Anniina Salminen, Mad Men Oy (Helsingin Yrittäjät)
 • Oskari Uotinen, InFlow / Intosome Oy (Savon Yrittäjät)
 • Jaakko Männistö, Feedbackly Oy, (Varsinais-Suomen Yrittäjät)

Johtoryhmän sihteerinä toimii Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai (p. 044 555 3220, aicha.manai@yrittajat.fi). Suomen Yrittäjien työvaliokunnan edustajana johtoryhmässä toimii Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Petri Salminen.  


Yrittäjäperheen vesa, joka on itsekkin lapsuuden tietokoneintoilusta kasvanut ohjelmistoyrittäjäksi. Opiskellut yrittäjyyttä Turun yliopiston kauppakorkekoulussa sekä toiminut Boost Turku -yrittäjyysyhteisön puheenjohtajana ja asiamiehenä. Kiirettä pitää, mutta kavereille on aina aikaa.
Hei, olen Jenna Antinmaa Oulusta ja arkeni on yhtä juhlaa! Yritykseni JuhlaGuru järjestää yritysjuhlia ja -tapahtumia. Olen ollut aktiivinen yrittäjäjärjestön jäsen vuodesta 2013. Olen ehtiyt olla mukana Oulun Yrittäjien ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa. Lisäksi olen ollut Pohjois-Pohjanmaan Nuorten Yrittäjien valiokunnan vetäjänä sekä nuorten linkkinä seniorivaliokuntaan. Minua inspiroi eniten uudet kokeilemattomat asiat ja itseni haastaminen. Jälkimmäiseen insipiraatioon liittyen ilmoittauduin hyväntekeväisyyspyöräilyporukkaan Team Rynkebyhyn, jonka tarkoitus on polkea Oulusta Pariisiin heinäkuussa 2017. Olen siis yllytyshullu ja muutenkin touhukas tekijä. Hienoa olla mukana Suomen Nuorten Yrittäjien valiokunnassa! Yhdessä hyvä tulee.
Alahärmän Yrittäjien puheenjohtaja ja Etelä-Pohjanmaan rehellisin autokauppias yrityksessä Auto-Heikkilä Oy.

Olli Hietanen

32-vuotias tuotantotalouden opiskelija ja jääkiekkoileva rakennusinsinööri Satakunnasta Kankaanpäästä. Päätyönä talotehtaan toimitusjohtajuus ja kokoaikainen tarve kehittyä ja kehittää omaa toimintaa.
Toimin tila- ja sisustussuunnittelijana Sisustuskonttorilla. Työhöni kuuluu laaja-alaisesti julkisten tilojen sekä yksityiskotien suunnittelu. Asustelen Pirkanmaalla Punkalaitumella maaseudun rauhassa, mutta toimistoni sijaitsee Tampereella. Sisustuskonttori on suunnittelijoiden yrittäjäyhteisö, jossa kaikki yrittäjät toimivat tiiminä. Mottoni kuuluukin: ”yhdessä yrittämällä mistä vaan voi ponnistaa!” Yrittäjä olen ollut vuodesta 2014 asti ja sitä ennen toiminut kansainvälisessä pörssiyhtiössä erilaisissa myynnin ja oston tehtävissä. Toinen ammattini on maatilan emäntä. Vien emännyyden uudelle asteelle olemalla samalla suvereeni kaupunkiliikkuja, kirppispenkoja, bisnesnainen ja kunnianhimoinen yrittäjä. Haluan edistää yrittäjyyttä ja sen mielikuvaa pyyhkimällä pölyttyneitä, jäykkiä toimintatapoja ja käsityksiä yrittäjyydestä. Minulle ei kelpaa perusteluksi että, koska näin on tehty 20 vuotta.
Hannu on 26-vuotias yrittäjä mikkeliläisessä Autohuolto Pöntinen Oy:ssä. Hannun perheeseen kuuluvat avovaimo, 3-vuotias poika ja berninpaimenkoira. Hannu harrastaa moottoriurheilua sekä toimii Mikkelin Yrittäjien hallituksessa.

Anniina Salminen

Yrittäjyys on minulle elämäntapa ja olen etuoikeutettu, koska olen saanut toimia yrittäjän hienossa ammatissa nyt jo 16 vuoden ajan. Haluan auttaa muita yrittäjiä, uusia ja vanhoja, saavuttamaan menestystä yrittämällä ja edesauttamaan työn ja yrittäjyyden arvostusta Suomessa. Omat yritykseni toimivat muoti- ja kauneusaloilla.
Olen toiminut yrittäjänä seitsemän vuotta. Yritykseni InFlow kouluttaa ja konsultoi sekä yrityksiä että kouluja ja oppilaitoksia digitalisaation kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä. Pienimmät asiakkaani ovat yhden miehen yrityksiä, suurimmat monikansallisia yhtiöitä. Lisäksi olen mukana Intosome Oy:ssä. Tulen Savosta, jossa toimin vuoden 2016 loppuun saakka sekä Kuopion että Savon Yrittäjien hallituksissa vetäen myös paikallista Nuorten Yrittäjien toimintaa.