Kitchen & Bar Gallá
30.08.2019
klo 16.30 alkaen

Nuoret Yrittäjät Savo: afterwork & työryhmän avoin kokous

Vauhtia ja vertaistukea syksyyn nuorten yrittäjien aftereilta!

Syksyn ensimmäisillä aftereilla pääsemme tutustumaan keväällä 2019 avattuun Lapland Hotels Kuopioon (Puijonkatu 35, Kuopio), jossa kokoonnumme klo 16.30 alkaen Kitchen & Bar Gallán Jävri-kabinetissa.

Aftereiden aluksi myyntipäällikkö Elena Chiksoeva esittelee hotellin. Afterit jatkuvat vapaamuotoisella ja kaikille avoimella nuorten yrittäjien työryhmän kokouksella, jossa pääset kuulemaan nuorten yrittäjien toiminnasta ja kertomaan toiveitasi mm. syksyn tapahtumien suhteen.

Ilta jatkuu rupattelun sekä omakustanteisen juoman ja purtavan kera Kitchen & Bar Gallássa (ks. menu), josta iltaa voi jatkaa hotellin tunnelmallisessa Lounge Bar 'ssa.

Nuoret Yrittäjät Savon järjestämille afterworkeille ovat tervetulleita kaikki nuoret yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet n. alle 35-henkilöt.

Mukaan voit tulla, vaikka et olisi Yrittäjien jäsen. Jäseneksi voit kuitenkin liittyä osoitteessa: www.yrittajat.fi/liity