Kuopion satama
24.08.2019

Nuoret Yrittäjät Savo: saunalauttaristeily Kallavedellä

Tervetuloa mukaan Nuoret Yrittäjät Savon saunalauttaristeilylle M/S Väinölle Kallavedelle la 24.8.2019.

Risteilyn teemana on hassut hatut, joten varustaudu teeman mukaisesti.

Saunalautassa on puusauna ja palju, jotka ovat lämpimänä risteilyn ajan (pyyhkeet sis. hintaan). Sään salliessa aurinkokannella voi nautiskella mukavasta kesäillasta tai sadekelin sattuessa ihastella maisemia sisätiloissa erilaisten pelien parissa. Saunalautalla ei ole anniskelua, joten voit tuoda lautalle omat juomasi.

BULGOGI-POSSUA & YRTTIPERUNAA (M, G)
ylikypsää possun-niskaa & bullgogi-kastiketta, salaatti, leipä, levite
(kasvisvaihtoehto järjestetään sen tilanneille).

Risteily alkaa klo 18 ja päättyy klo 22. Olethan paikalla hyvissä ajoin!
Kokoontuminen klo 17.45 Kuopion matkustajasataman laiturilla, johon kulku Ravintola Albatrossin kulmalta >> Katso saunalautan lähtöpaikka tästä

Maksuton risteily on tarkoitettu Yrittäjien jäsenille (n. 35-vuotta tai alle). Risteilyn ruokailuineen tarjoaa kumppanimme Fennia.

Mukaan mahtuu 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Huom! Perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 29,90 € maksun.

Ilmoittaudu mukaan pe 9.8. mennessä tästä >>

Lisätietoja: Anna-Liisa Järvenpää, Savon Yrittäjät, p. 044 368 0504, anna-liisa.jarvenpaa@yrittajat.fi

Yhteistyössä:

Risteily on tarkoitettu Yrittäjien jäsenille. Mikäli et vielä ole jäsen, liity verkostoomme osoitteessa: www.yrittajat.fi/liity