Kuopion Saana (Siikaranta 12, Kuopio)
12.06.2019

Saanaa ja sparrausta

ke 12.6.2019 klo 17 alkaen, Kuopion Saana (Siikaranta 12, Kuopio)

Kaipaatko sparrauskaveria liiketoimintasi solmukohtiin? Tai oletko kokenut yrittäjä ja haluaisit jakaa kokemuksiasi muille? Tule hakemaan uusia tuulia ja innostusta sekä tapaamaan toisia yrittäjiä. Pääset samalla tutustumaan Kuopion Saanaan, joka on vappuna 2019 avattu saunamaailma.

Nuoret Yrittäjät Savon järjestämään sparrausiltaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjät ikään ja toimialaan katsomatta. Illan aikana keskustellaan ja annetaan vinkkejä ja näkökulmia kunkin osallistujan yritystoiminnan solmukohtiin. Kuulet myös esittelyn Pohjois-Savon yrityskummitoiminnasta.

Sparrausillan päätteeksi voit jäädä nauttimaan Saanaan makoisista löylyistä (saunominen 12 €/hlö).

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Illan yhteistyökumppanina on Elisa.

Tapahtuman osallistujamäärä on täynnä:
ilmoittaudu jonotuslistalle: anna-liisa.jarvenpaa@yrittajat.fi, p. 044 368 0504.

Huom! Kerro ilmoittautuessa mahdolliset erikoisruokavaliot ja jäätkö tilaisuuden jälkeen saunomaan (pukukopit tulee varata etukäteen).

Tervetuloa!

- Kahvia, teetä ja kevyttä iltapalaa
- Saanan esittely
- Sparrailusessio