Viisi Penniä, Mannerheimintie 55, 00250 Helsinki
25.04.2019

HYNY Verkostoitumisbileet!

Tervetuloa HYNYn perinteisiin, legendaarisiksikin kutsuttuihin verkostoitumisbileisiin eli VERKKAREIHIN!

Tämä nuorille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville tarkoitettu matalan kynnyksen verkostoitumistapahtuma järjestetään jälleen ravintola Viidessä Pennissä Taka-Töölössä, to 25.4. klo 18 alkaen. Muista ottaa käyntikortit mukaan!

Illan aikana on luvassa tarjoiluja sekä syötävänä että juotavana, yhteistyökumppanin Fennian puheenvuoro sekä ohjattua verkostoitumista seuraavan aikataulun mukaisesti:

18:00 Ovet auki, sadalle ennakkoon ilmoittautuneelle ja ajoissa paikalle saapuvalle kevyt salaattibuffa ja 2 kpl drinkkilippuja!

18:20 Puheenvuoro illan yhteistyökumppanilta Fennialta teemana FenniaHoitaja: kun tapaturma tai sairaus yllättää, soita FenniaHoitajalle, joka antaa heti neuvoja, huolehtii ajanvarauksen lääkärille ja tekee samalla vahinkoilmoituksen puolestasi!

18:30 Ohjattu verkostoituminen pienryhmissä, illan kaksi parasta ja aktiivisinta verkostoitujaa palkitaan leffalipuilla! Ota mukaan nippu käyntikortteja ja valmistaudu kertomaan itsestäsi ja yrityksestäsi 1 minuutin pitchaus

19:00 Vapaata verkostoitumista ja hauskanpitoa

22:00 Kiitos ja kumarrus (innokkaimmat voivat jäädä jatkamaan iltaa pidempäänkin ;)

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.4. tästä linkistä >
Huom: Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti alle 40-vuotiaille nuorille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, mutta mikäli paikkoja jää, voimme ottaa myös ikää kartuttaneita konkareita mukaan.

Tapahtumassa mukana yhteistyökumppanimme Fennia.

Nähdään verkkareissa!

- Hynyn hallitus -