Viisi Penniä, Mannerheimintie 55, 00250 Helsinki
25.04.2019
18:00 - 22:00

HYNY Verkostoitumisbileet!

Tervetuloa HYNYn perinteisiin, legendaarisiksikin kutsuttuihin verkostoitumisbileisiin eli VERKKAREIHIN!

Tämä nuorille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville tarkoitettu matalan kynnyksen verkostoitumistapahtuma järjestetään jälleen ravintola Viidessä Pennissä Taka-Töölössä, to 25.4. klo 18 alkaen. Muista ottaa käyntikortit mukaan!

Illan aikana on luvassa tarjoiluja sekä syötävänä että juotavana, yhteistyökumppanin Fennian puheenvuoro sekä ohjattua verkostoitumista seuraavan aikataulun mukaisesti:

18:00 Ovet auki, sadalle ennakkoon ilmoittautuneelle ja ajoissa paikalle saapuvalle kevyt salaattibuffa ja 2 kpl drinkkilippuja!

18:20 Puheenvuoro illan yhteistyökumppanilta Fennialta teemana FenniaHoitaja: kun tapaturma tai sairaus yllättää, soita FenniaHoitajalle, joka antaa heti neuvoja, huolehtii ajanvarauksen lääkärille ja tekee samalla vahinkoilmoituksen puolestasi!

18:30 Ohjattu verkostoituminen pienryhmissä, illan kaksi parasta ja aktiivisinta verkostoitujaa palkitaan leffalipuilla! Ota mukaan nippu käyntikortteja ja valmistaudu kertomaan itsestäsi ja yrityksestäsi 1 minuutin pitchaus

19:00 Vapaata verkostoitumista ja hauskanpitoa

22:00 Kiitos ja kumarrus (innokkaimmat voivat jäädä jatkamaan iltaa pidempäänkin ;)

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.4. tästä linkistä >
Huom: Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti alle 40-vuotiaille nuorille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, mutta mikäli paikkoja jää, voimme ottaa myös ikää kartuttaneita konkareita mukaan.

 

Tapahtumassa mukana yhteistyökumppanimme Fennia.

Nähdään verkkareissa!

- Hynyn hallitus -


Tapahtuma Facebookissa >
Liity HYNYn Facebook-ryhmään >
Seuraa HYNYä Instagramissa >