Kuopio
21.03.2019
Klo 16.30 alkaen

Kuivaakin kuivempi järjestöinfo ja pullakahvit

Tervetuloa kuivaakin kuivempaan järjestöinfoon pullakahville ja kalvosulkeisiin.

No ei oikeesti! ;)

Tilaisuuden nimi on tietysti suunniteltu pilke silmäkulmassa avatakseen uudella tavalla sitä, mistä Nuorten Yrittäjien toiminnassa on kyse. Meillä ei pönötetä, itse asiassa se on kielletty.

Jos et ole koskaan käynyt nuorten yrittäjien tapahtumissa tai vaikka vain kerran, tämä ilta on sinulle. Voit olla nuori yrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut, niin olet tervetullut mukaan.

Tapahtumassa käydään rennolla otteella läpi ketä me ollaan. Toivomme, että saamme mukaan mahdollisimman monta uutta kasvoa uskaltautumaan mukaan tapahtumiin sekä tutustumaan meihin ja toisiinsa. Tässä illassa ei jaeta mitään työnakituksia. Kenelläkään ei ole pelkoa joutua mihinkään järjestöhommiin - ellei tietysti välttämättä halua.

Ilta pidetään Savon Yrittäjien toimistolla (Kauppakatu 28 B, 3. krs, Kuopio) klo 16.30 alkaen.

Uskalla tulla mukaan ja tuo kaverisikin!

Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.