Huippu Center
26.04.2019
Klo 16.30-18.30

Nuoret Yrittäjät Savo: afterwork @trampoliiniareena

Onko sulla pomppufiilis? Tee irtiotto arjesta! Tule nuorten yrittäjien aftereille pomppimaan ilo irti ja tapaamaan toisia nuoria yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita.

Hyvät pomput tarjoaa kumppanimme Fennia, joten tilaisuus on maksuton pohjoissavolaisille nuorille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Tavataan pe 26.4. klo 16.30 alkaen Trampoliiniareenalla Huippu Centerillä (Siikaranta 9 A, Kuopio). Pomppuaikaa on varattu klo 18.30 saakka. Jatkopaikka sovitaan paikan päällä porukalla.

Tule ja ota kaverisikin mukaan!

Aftereilla rupatellaan yrittäjyyden iloista ja suruista ja vähän asian vierestäkin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki alueemme nuoret yrittäjät (35 v. tai alle) ja yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret. Tilaisuuden järjestää Nuoret Yrittäjät Savo, mutta mukaan tuleminen ei vaadi yrittäjäjärjestön jäsenyyttä.

Jos kuitenkin haluat mukaan jäseneksi, liity: www.yrittajat.fi/liity

Huom! Toukokuun afterwork pe 24.5. pidetään Get Together -tapahtumassa PowerParkissa (Kauhava) www.gettogether.fi