Ravintola Taikuri, Kuopio
29.03.2019
16.30 alkaen

Afterwork: Pitching eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa

Maaliskuun aftereiden teemana on pitchaus. Tule harjoittelemaan tiivistetyn myyntipuheen pitämistä rennossa porukassa.

Koska eduskuntavaalit lähestyvät, olemme kutsuneet myös alueemme vaaliehdokkaita paikalle harjoittelemaan omaa myyntipuhettaan. Pitchauskierroksen jälkeen on vapaata keskustelua ehdokkaiden kanssa nuorille yrittäjille tärkeistä asioista. 

Mikäli et itse halua osallistua pitchaukseen, voit tulla paikalle vaikka vain kuulolle ja nauttimaan hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta.

Nuorten Yrittäjien aftereille ovat tervetulleita kaikki alueemme nuoret yrittäjät (35 v. tai alle) ja yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret. Mukaan tuleminen ei vaadi yrittäjäjärjestön jäsenyyttä. Jos kuitenkin haluat mukaan jäseneksi, liity: www.yrittajat.fi/liity

Näin valmistaudut:

The Pitch: 
Kerro mitä yrityksesi tekee ja mitä se tarjoaa. Pitchaus ei saa kestää yli 90 sekuntia, eli mieti etukäteen, miten saat tehokkaasti kerrottua yrityksesi toiminnasta lyhyesti. Jos haluat lähettää esitysmateriaalia etukäteen, sen voi toimittaa 28.3. mennessä: anna-liisa.jarvenpaa(at)yrittajat.fi

Connection Request: 
Heti pichauksen jälkeen tehdään 30 sekunnin haku. Kerro palvelusta tai tuotteesta, jota olet etsimässä tai jota joku sinun tuttavasi on vailla. Tämä voi olla omaan yritykseesi tai henkilökohtaiseen elämääsi liittyvä haku tai vaikkapa tutun puolesta tehtävä haku.


Kevään seuraavat Nuorten Yrittäjien afterworkit Pohjois-Savossa – merkitse aika kalenteriin ja seuraa ilmoittelua!

  • pe  26.4. Aktiviteettiafterwork, paikka tarkentuu myöhemmin
  • pe 24.5. Afterwork pidetään Get Together -tapahtumassa PowerParkissa (Kauhava): www.gettogether.fi