Valkeisenlampi (uimarannan/Alavan kirkon päädyssä)
22.02.2019
Klo 16.30 alkaen

Afterwork @pulkkamäki (Kuopio)

Helmikuun aftereilla otetaan kevääseen vauhtia pulkkamäestä!

Tule tapaamaan lajitovereitasi ja ota kaverisikin mukaan!

Mäkeä lasketaan klo 16.30 alkaen Valkeisenlammen uimarannan/Alavan kirkon päädyssä (voit tulla, kun sinulle sopii). Ulkoilun jälkeen siirrytään Pizzanpaikkaan (Keihäskatu 3, Kuopio) syömään ja juomaan omakustanteisesti.

Huom! Pizzanpaikka tarjoaa nuorten yrittäjien afterworkiin osallistuneille Fantasia-pizzan ja limpparitölkin yhteishintaan 10 €.

Nuorten Yrittäjien aftereille ovat tervetulleita kaikki alueemme nuoret yrittäjät (35 v. tai alle) ja yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret. Pääset tapaamaan lajitovereita, joita yhdistää yrittäjyys. Saat verkostoja, vertaistukea ja virkistystä!

Tämä tilaisuus on täysin up to you, eikä mukaantulo vaadi ilmoittautumista. Ota omat mäenlaskuvälineet mukaan.

Tilaisuuden järjestää Savon Nuoret Yrittäjät, mutta mukaan tuleminen ei vaadi yrittäjäjärjestön jäsenyyttä. Jos kuitenkin haluat mukaan jäseneksi, liity osoitteessa: www.yrittajat.fi/liity

Kevään seuraavat Savon Nuorten Yrittäjien afterworkit – merkitse aika kalenteriin ja seuraa ilmoittelua!

• pe 29.3. Afterwork eduskuntavaaliteemalla, Ravintola Taikuri (Kuopio)
  • pe  26.4. Aktiviteettiafterwork, paikka tarkentuu myöhemmin
  • pe 24.5. Afterwork pidetään Get Together -tapahtumassa PowerParkissa (Kauhava): www.gettogether.fi