Ravintola Taikuri, Kuopio
25.01.2019
Klo 16.30 alkaen

#hajotaanyhdessä afterwork

Suuren suosion viime vuonna saanut #hajotaanyhdessä afterwork palaa jälleen!

Hajoaako pää? Vai eikö kiinnosta? Ja vähän väsyttääkin? Jos on sellainen fiilis, että eniten **#?!!*tuttaa kaikki, niin tule

SAVON NUORTEN YRITTÄJIEN AFTERWORKIIN, jossa vuoden alkamisen kunniaksi #hajotaanyhdessa! ♥

Afterit järjestetään pe 25.1. klo 16.30 alkaen Ravintola Taikurissa (Viihdekeskus Minna, Ajurinkatu 16, Kuopio.). Mukaan voit tulla myöhemminkin, oman aikataulusi mukaan. Aftereille osallistuvat saavat ruuasta -10% alennuksen sekä juomat (olut, siideri ja lonkero) happy hour hintaan.

Nuorten Yrittäjien aftereille ovat tervetulleita kaikki alueemme nuoret yrittäjät (35 v. tai alle) ja yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret. Tilaisuuden järjestää Savon Yrittäjät, mutta mukaan tuleminen ei vaadi yrittäjäjärjestön jäsenyyttä.

Aftereilla rupatellaan yrittäjyyden iloista ja suruista ja vähän asian vierestäkin. Vuoden ensimmäisillä aftereilla on nyt lupa vaikka hajota! Etköhän silti lähde tilaisuudesta suu virneessä sekä vertaistukea ja verkostoja saaneena :) Tervetuloa! **#?!!*

www.yrittajat.fi/liity