Piazza, Tahko

Yrittäjäjuhla Tahkolla - nuorille yrittäjille varattu 12 hlö:n mökki

la 17.11.2018 klo 18.00, Piazza, Tahko

Illalliskortti 49 € (sis. alv)/hlö

Illalliskortti sisältää ohjelman, tervetulomaljan, cocktailbuffetin seisovasta pöydästä ja yhden ruokajuoman.

Illan aikana viihdytään juhlavan ohjelman ja menevän musiikin parissa ja nautitaan herkullinen cocktailbuffet -  kaikki tämä erinomaisen rennossa yrittäjäseurassa tietenkin. Juhlan kohokohta on Maakunnallisen Vuoden Yrittäjän palkitseminen. Juhlapuhujana on vuoden liikemies 2017 ja hallitusammattilainen Mika Sutinen ja juontajana sekatyömies Antti Heikkinen.

Illan mittaan lavalle astelee supersuosittu coverbändi Telaketju, joka tempaa juhlijat suomipopin ja -rockin pyörteisiin.

Pukeutumiskoodi noudattaa Piazzan rentoa, mutta juhlavaa tunnelmaa. Kaikki cocktailasusta tummaan pukuun on sopivaa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset (5.11. mennessä) www.savonyrittajat.fi/yrittajajuhla

Vietä Tahkolla koko viikonloppu!

Nuorille yrittäjille varattu oma mökki

Nuorille yrittäjille (35-vuotta tai alle) aveceineen on varattu Yrittäjäjuhlaviikonlopuksi 12 hengen mökki (Kunkunvintti 3), jossa voi majoittua hintaan 35 €/hlö (sis. alv) pe-su 16.-18.11.2018.

Varaukset ja tiedustelut: janne@kunkku.com (ilmoita samalla laskutusyhteystiedot)

Huom! Ota omat liinavaatteet mukaan. 5.11. jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä varauksista perimme koko maksun.