Ravintola Viisi Penniä, Mannerheimintie 55
01.11.2018

HYNY:n verkostoitumisbileet

HYNY:n verkostoitumisbileet tulevat taas! Syksyn merkittävin ilta kokoaa yhteen ison joukon yrittäjiä - älä missaa tätä!

Pennissä on miljoonan alku! :) HYNY järjestää perinteisen syksyn avauksensa, jo legendaksi muodostuneet nuorten yrittäjien Verkostoitumisbileet to 1.11. klo 18 alkaen Mannerheimintiellä ravintola Viidessä Pennissä! Illan aikana on luvassa ohjattua verkostoitumista ja hyviä kontakteja. Lisäksi tarjoamme salaattibuffan ja kaksi drinkkilippua ensimmäisen tunnin aikana saapuneille tai niin kauan kuin tarjottavaa riittää - perinteisesti nopeat syövät hitaat.

Tarjoamme tapahtuman yhteistyössä kumppanimme Fennian kanssa.

Tällä kertaa katon alle mahtuu noin sata henkeä, varaa siis maksuton paikkasi heti alla olevasta linkistä!

Hynyn legendaariset verkostoitumisbileet 1.11.2018 ovat

• matalan kynnyksen tapahtuma, johon on helppo tulla - ota mukaan siis kaverisikin
  • monelle ensimmäinen kerta, eli paikalla on paljon uusia ihmisiä
  • positiivinen kokemus: uusia ystäviä ja kiinnostavia puheenaiheita
  • mahdollisuus löytää sinua auttavia palveluita, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita
  • helppo tapa oppia verkostoitumista, laajentaa verkostoa ja oppia muilta

Yhteistyössä:

Fennia tarjoaa ratkaisut sekä yrityksen että kodin vakuutustarpeisiin. Yrittäjien jäsenenä saat Fenniasta esimerkiksi 50 % alennuksen sairausvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta ja henkivakuutuksen 50 % korkeammalla korvaussummalla sekä yritysvakuutuksen jäsenhintaan.