Ohjelmaravintola Maxim (Haapaniemenkatu 34, Kuopio)
24.11.2018
Klo 17 alkaen

Savon Nuorten Yrittäjien pikkujouluklubi

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tiedustele vapaita paikkoja: Anna-Liisa Järvenpää, p. 044 368 0504, anna-liisa.jarvenpaa(at)yrittajat.fi

Savon Nuoret Yrittäjät järjestää pikkujoulut la 24.11.2018 klo 17 Kuopiossa, Ohjelmaravintola Maximissa. Mukaan ovat tervetulleita jäsenyrittäjät aveceineen *).

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa Mikko Vaismaan stand up -esityksen ja herkullisen pikkujoulubuffetin parissa. Illan aikana palkitaan myös Vuoden Tsemppari -yrittäjä.

Pikkujoulujen yhteistyökumppanina on Elisa.

Osallistumismaksu on vain 20 €/hlö
(todellinen arvo n. 65 €/hlö).

Hinta sisältää ohjelman, tervetulomaljan, ruuan ja naulakkomaksun.
Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista ja perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 40 € osallistumismaksun.
*) Savon Nuoret Yrittäjät on yhteisö kaikille 35-vuotiaille tai sitä nuoremmille Yrittäjien jäsenille Pohjois-Savossa. Jos siis olet tässä ikähaarukassa ja jäsenenä jossakin alueen paikallisyhdistyksistä, olet automaattisesi jäsenenä myös Savon Nuorissa Yrittäjissä - erillistä liittymistä ei tarvita.

Koomikko Mikko Vaismaa

on ammattikoomikko ja hyvän tilannetajun omaava esiintyjä. Mikon älykäs ja yleisöä pilke silmäkulmassa haastava komiikka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pitkän linjan koomikko löytää komiikkaa aina myös yleisön lähtökohdista.

Mikko on myös vuoden 2007 stand up -koomikkotulokas ja ammattitaitoinen puhuja.

Illan menu

Tervetuliaismalja: kuohuviini Frixenet Cava

Punajuuri-fenkolisalaattia L,G
- punajuurisiirappia