Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Isokatu 4, 90100 Oulu
19.09.2018

Nuorten yrittäjien ja opiskelijoiden meeting 19.9.

Hei nuori yrittäjä,

Poppis -toiminnan syksy polkaistaan kunnolla käyntiin keskiviikkona 19.9. klo 16 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolla nuorten yrittäjien ja opiskelijoiden verkostoitumisillalla.

Tapahtuma on valtakunnallisen Osku RoadShown jatkot. Osku Roadshowlla ammatilliset oppilaitokset ovat kiertäneet ympäri Suomea ja Suomen Yrittäjien Nuoret yrittäjät ovat kiertueen yksi yhteistyökumppani.

Ammatillisissa kouluissa on paljon tulevia yrittäjiä ja tällä tapahtumalla pyrimme tuomaan opiskelijoita lähemmäksi NY -toimintaa. Mukaan on kutsuttu myös OuluES:n opiskelijoita.

Luvassa on siis rentoa verkostoitumista, pientä purtavaa ja infoa niin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien nuorten yrittäjien toiminnasta kuin opiskelijajäsenyydestä.

Ilmoittauduthan tapahtumaan 17.9. mennessä, niin tiedämme varata oikean määrän syötävää.

Tervetuloa!