Puijo, Kuopio

Campfire afterwork @Puijo

Aika: la 29.9. klo 11.30
Paikka: kokoontuminen Puijon tornin juurella

Savon Nuoret Yrittäjät ja ES Kuopio (Entrepreneurship Society) järjestävät yhdessä opastetun vaelluksen Puijolla, Kuopiossa.

Päivän aikana pääset tutustumaan alueemme kansainvälisiin opiskelijoihin ja tapaamaan nuoria yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita.

Muutaman kilometrin mittaisen vaelluksen päätteeksi syödään nuotioeväät. Pakkaa mukaan omat eväät ja reipas mieli :)

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan to 27.9. mennessä Nikolle: Niko.p.kosunen@gmail.com, p. 044 237 9868

Afterwork on tarkoitettu kaikille nuorille yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille, n. 35 vuotta tai alle (älä huoli, ikää ei tarkisteta!). Aftereilla tutustutaan, jutustellaan ja vaihdetaan ajatuksia samanhenkisten tyyppien kesken.