Suomen suurin nuorten yrittäjien kesätapahtuma 15.6.2018
Johteenhovi, Kansankentäntie 4, 90510 Oulu
15.06.2018

Suomen suurin nuorten yrittäjien kesätapahtuma

Pohjois-Pohjanmaan Nuorten Yrittäjien järjestämä kesätapahtuma tuo Duudsonit Ouluun! Duudsonien Jarppi ja HP kertovat mm. erittäin kiehtovan ja tapahtumarikkaan yrittäjätarinansa.

Ohjelmassa lisäksi kahden inspiroivan yrittäjän tarinat. Tule mukaan innostumaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan muiden alueen nuorten yrittäjien kanssa!

LIPUT
Suomen Yrittäjien jäsen 25 euroa. Osta lippu
Ei jäsen 30 euroa. Osta lippu

Pääsylippuun sisältyy ohjelman lisäksi Bar & Grill Kauppuri 5:sen burger buffet ja muutama juoma. Tapahtumapaikalla ei ole alkoholimyyntiä. Oikein janoiset voivat tuoda mukanaan omia juomia. Tapahtuman livemusiikista vastaa Machine Road Band, Oulu. Saunakin lämpiää!

MAJOITUS
Majoitusta Johteenhovissa 20 henkilölle. Kysy lisää, jos tulet kauempaa ja tarvitset yösijaa edullisesti. Yhteydenotot sähköpostitse Eero Rönkkö eero@muuttomaailma.fi

AIKATAULU
16:00 Ovet aukeaa
17:00 - 17:15 Tilaisuuden avaus
17:15 - 17:45 Yrittäjätarina: Teemu Partanen (Nikama Design)
17:45 - 18:15 Pääsponsori: OP:n palvelut yrittäjän arkeen
18:15 - 19:45 Kauppuri 5:sen Burger Buffet
19:45 - 20:15 Yrittäjätarina: Elina Ponto (mm. Easyfit Oulu - Ritaharju)
20:15 - 20:30 Tauko
20:30 - 21:30 Yrittäjätarina: Duudsonien Jarppi ja HP
21:30 - 24:00 Sauna lämmin
22:30 - 00:30 Bändi soittaa: Machine Road Band, Oulu
Tapahtuman ajan on lisäksi mahdollisuus kokea Hietasaari Hongisto Oy:n nosturin taivaspaikoilta!

Teemu Partanen - Nikama Design (Vaikeuksiin joutunut yrittäjä sai Leijonan luolasta 60 000 euroa - Yrittajat.fi)
"Odotan innolla tapahtumaa. Toivon haastavia keskusteluita ja avointa, vastaanottavaa yleisöä, joka saisi omasta kasvutarinastani jotain itselleen. Tulen puhumaan unelmista, itsensä haastamisesta, tarinasta, brändin rakentamisesta, vaikeuksien kohtaamisesta ja niiden voittamisesta. Ihana olla mukana!!"

Elina Ponto (mm. Easyfit Oulu - Ritaharju)
"Odotan tapahtumalta inspiroivia ja innostavia esiintymisiä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja erittäin tärkeitä verkostoitumisia. Toisin sanoen: olen innosta piukeana!"

Tapahtuman tavoitteena on innostaa, inspiroida ja kannustaa alueen nuoria yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita!

Lue lisätietoja ja tutustu yrittäjätarinoihin Facebook-tapahtumassamme