Kuopion Rouvasväen yhdistys (Piispankatu 8, Kuopio)
19.04.2018
klo 8.00-9.30

Nuorten Yrittäjien Herätys: Haluatko olla vauraampi tulevaisuudessa kuin nyt? Katkaise pallo jalastasi!

Tämä ei ole minkään sijoituspalveluyrityksen myyntitilaisuus. Tämä on tilaisuus, jossa saat syitä siihen, miksi sinun tulee toimia nyt taloudellisen hyvinvointisi vuoksi. Miksi säästäisin ja mitä voin sillä saavuttaa? Mikä on korolle korkoa ilmiö? Mitä seurauksia on sillä, että et tekisikään mitään?

Puhumassa pitkän linjan sijoituspalvelualan ammattilainen, #massimentori Tatu Laine

Tarjolla aamukahvit ja pientä purtavaa. Tarjoilujen vuoksi, ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 17.4. anna-liisa.jarvenpaa@yrittajat.fi, p. 044 368 0504.

Tilaisuus on tarkoitettu pohjoissavolaisille nuorille yrittäjille (n. 35 v. tai alle) sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille, mm. opiskelijoille.

Tilan ja tarjoilut tarjoaa Kuopion Rouvasväen yhdistys. Kristallisali-kokoustila sijaitsee suojellussa keltaisessa puurakennuksessa, jonka ympärillä on tällä hetkellä käynnissä iso rakennustyömaa. Lähiympäristössä kadunvarsipysäköinti.

Katso lisätietoja Kuopion Rouvasväen yhdistyksen tiloista >>