Kuopion matkustajasatama
29.06.2018

Savon Nuorten Yrittäjien saunalauttaristeily Kallavedellä

Tervetuloa mukaan Savon Nuorten Yrittäjien saunalauttaristeilylle M/S Väinölle, joka risteilee Kallavedellä pe 29.6.2018. Kokoontuminen klo 18.45 Kuopion matkustajasataman laiturilla, johon kulku Ravintola Albatrossin kulmalta >> Katso saunalautan lähtöpaikka tästä!

Risteily alkaa klo 19 ja päättyy klo 22. Olethan paikalla hyvissä ajoin!

Maksuton risteily on tarkoitettu nuorille yrittäjäjärjestön jäsenille (n. 35-vuotta tai alle). Risteilyn ruokailuineen tarjoaa kumppanimme Fennia.

Risteilyn jälkeen iltaa voi halutessaan jatkaa Kuopion matkustajasatamassa Viinijuhlilla, jossa esiintyjänä JVG, Pete Parkkonen ja Hovimuusikko Ilkka (ks. lisätietoja ja varaa viinijuhlalippusi täältä).

Mukaan mahtuu 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 15.6.2018 mennessä tällä lomakkeella.

Huom! Perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 29,90 € maksun.

Saunalautassa on puusauna, joka lämpiää risteilyn ajan (pyyhkeet sis. hintaan). Sään salliessa aurinkokannella voi nautiskella mukavasta kesäillasta tai sadekelin sattuessa ihastella maisemia sisätiloissa erilaisten pelien parissa. Saunalautalla ei ole anniskelua, joten voit tuoda lautalle omat juomasi.

MENU: HK:n maakareiden artensaanimakkaroita, itsetehtyä kirkasta perunasalaattia ja ryynisinappia (L, G). Kasvisruokavaliosta voi kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja: Anna-Liisa Järvenpää, Savon Yrittäjät, p. 044 368 0504, anna-liisa.jarvenpaa@yrittajat.fi

Yhteistyössä:

Jos et ole vielä jäsen, liity: www.yrittajat.fi/liity