Ravintola Viisi Penniä, Mannerheimintie 55
22.03.2018

HYNY Verkostoitumisbileet

HYNY:n verkostoitumisbileet tulevat taas! Kevään merkittävin ilta kerää ison joukon yrittäjiä - älä missaa tätä!

Pennissä on miljoonan alku! :) HYNY järjestää perinteisen kevään avauksensa, jo legendaksi muodostuneet nuorten yrittäjien Verkostoitumisbileet to 22.3. klo 18 alkaen Mannerheimintiellä, ravintola Viidessä Pennissä! Illan aikana on luvassa ohjattua verkostoitumista ja pitchaustreeniä. Lisäksi tarjoamme salaattibuffan ja kaksi drinkkilippua ensimmäisen tunnin aikana saapuneille tai niin kauan kuin tarjottavaa riittää - perinteisesti nopeat syövät hitaat.

Tarjoamme tapahtuman yhteistyössä kumppanimme Finnveran kanssa.

Illan ohjelma aikatauluineen julkaistaan pian ja tällä kertaa katon alle mahtuu noin sata henkeä, varaa siis maksuton paikkasi heti alla olevasta linkistä!

Hynyn legendaariset verkostoitumisbileet 22.3.2018 ovat

• matalan kynnyksen tapahtuma, johon on helppo tulla - ota mukaan siis kaverisikin
  • monelle ensimmäinen kerta, eli paikalla on paljon uusia ihmisiä
  • positiivinen kokemus: uusia ystäviä ja kiinnostavia puheenaiheita
  • mahdollisuus löytää sinua auttavia palveluita, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita
  • helppo tapa oppia verkostoitumista, laajentaa verkostoa ja oppia muilta

Tapahtuman yhteistyökumppani:

Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Vahvistamme suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä tarjoamalla lainoja, takauksia ja vientitakuita. Finnvera jakaa rahoitukseen sisältyvää riskiä muiden rahoittajien kanssa.
Lisätietoja: Elisa Sipponen:  029 460 2834 tai elisa.sipponen @ finnvera.fi

HYNY:n verkostoitumisbileet: