SalaCavala, Kuopion tori
25.05.2018
16:30 alkaen, voit tulla sinulle sopivaan aikaan

Nuorten Yrittäjien afterwork: Kesäkauden avajaiset

Perjantaina 25.5. klo 16.30 alkaen kokoonnumme nuorten yrittäjien aftereille kesäkauden avajaisten merkeissä. Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

Savon Nuorten Yrittäjien aftereille ovat tervetulleita kaikki alueemme nuoret yrittäjät (35 v. tai alle) ja yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret. Aftereilla rupatellaan vapaamuotoisesti yrittäjyyden iloista ja suruista ja vähän asian vierestäkin. Jos et pääse mukaan heti klo 16.30, voit liittyä seuraan myöhemminkin.

Tervetuloa!

Afterworkin järjestää Savon Yrittäjät, mutta mukaan tuleminen ei vaadi yrittäjäjärjestön jäsenyyttä.

Jos kuitenkin haluat liittyä yrittäjäjärjestön jäseneksi, voit tehdä sen helposti osoitteessa: www.yrittajat.fi/liity. Järjestämme vuoden mittaan myös tapahtumia, jotka on suunnattu vain jäsenyrittäjille.