25.11.2017

Savon Nuorten Yrittäjien pikkujouluklubi

la 25.11.2017 klo 17, Ravintola Intro (Kauppakatu 20, Kuopio)

Tervetuloa nuorten yrittäjien stand up -pikkujouluihin, jossa nähdään suorasanainen tv- ja radiopersoona Ali Jahangiri, impron mestari Zaani sekä kaksi uutta nousevaa tähteä; Aki Puolakka voitti Kuopion Komediafestivaalin stand up -kisan 2017, Ursula Herlin oli samassa kisassa toinen. Luvassa on lähes parituntinen tykitys stand upia. Ikäraja 18 vuotta.

Ilta on tarkoitettu Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten nuorille jäsenyrittäjille ja se on maksuton.

Osallistuminen sis. stand up -esityksen ja ruokailun. Illan tarjoaa yhteistyökumppanimme Fennia.

HUOM! 9.11. jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetystä ilmoittautumisesta veloitamme 29,90 €.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen päättyy 9.11. tai kun paikat ovat täynnä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>

• klo 17.00 Tervetulosanat ja Vuoden 2017 Tsemppariyrittäjän palkitseminen