Kokouskeskus Mauno, Turku & Viking Grace
24.11.2017 - 25.11.2017

Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien Jouluboogiet goes Turku - Yrittäjänuorten risteily 2017

Jouluboogiet goes Turku!
- Turkulaiset valloittivat keväällä Tampereen, nyt on meidän vuoro valloittaa Turku!

Pe-la 24.-25.11.2017, Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät tarjoaa yhteiskyydin tarjoiluineen Tampere-Turku-Tampere.

Nuoret yrittäjät ympäri Suomea kokoontuvat jälleen kerran risteilylle, jossa tehdään bisnestä, inspiroidutaan ja pidetään hauskaa huippuporukassa.

Perjantaina 24.11. yhteinen matka alkaa kokouskeskus Maunosta klo 13 ja jatkuu klo 19.45 yhteiskuljetuksella Turun satamaan ja klo 20.55 m/s Viking Grace lähtee satamasta. Lauantaina 25.11 klo 19.50 laiva palaa takaisin satamaan.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ. Huom! yhteiskyytiin ilmoittaudutaan erikseen: tanja.seppala [at] yrittajat.fi.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 17.11., mikäli paikkoja on vielä jäljellä. Tapahtumaan mahtuu mukaan 200 osallistujaa.
Lähtökohtaisesti varattavissa on 1-2 hengen hyttejä, mikäli samaan hyttiin olisi tulossa enemmän osallistujia, ole suoraan yhteydessä miia.kaerala [at] yrittajat.fi.

Alla näet alustavan ohjelmarungon, joka päivittyy syksyn mittaan.

Ohjelma:

Perjantai 24.11.
Klo 13.00
KEYNOTE: Jukka Kurttila, Finlayson
Klo 14.00
Workshopeja, tietoiskuja, yrittäjätarinoita, one-to-one -tapaamisia - valitse oma ohjelmasi
Klo 15.30
Tauko
Klo 16.30
Klo 18.00
Siirtyminen Electrocityyn – Maunon loistavat ruuat tarjolla vapaamuotoisen verkostoitumisen ohella
Klo 19.45
Yhteiskuljetus satamaan
Klo 20.55
Viking Grace lähtee satamasta
Klo 21.30
Yhteinen startti iltaan kuohuvan merkeissä

Lauantai 25.11.
Klo 11.30-13.00
Bisnesbrunssi - valitse pöytäsi sinua kiinnostavan teeman mukaan
Klo 14.15
Private shopping Tax freessä
Klo 15.30
Kuoharibingo

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Keynote:
Jukka Kurttila toimii Finlaysonin toimitusjohtajana. Kurttilan luonteessa ja toimintatavoissa näkyy rohkeus, jolla hän myös osti globaalissa kriisissä olleen yrityksen kääntäen sen nousukiitoon. Kurttila on rautainen yritysmaailman ja markkinoinnin osaaja, joka on perustanut urallaan kahdeksan yritystä. Kurttila on myös Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n perustajajäsen ja hallituksen jäsen.

Kurttila ravistelee suomalaista yrityskenttää. Hän toivoo yrityksiltä lisää kapinahenkeä, intohimoa ja näkemyksellisyyttä. Kurttilan johdolla Finlayson on ottanut kantaa ja kiinnittynyt yhteiskunnalliseen keskusteluun. Finlaysonin tavoitteisiin lukeutuukin voiton tuottamisen lisäksi myös yhteiskunnallisia päämääriä – maailmaa halutaan muuttaa paremmaksi.

One-to-one -tapaamiset:
Tapahtumassa voit sopia Brella-sovelluksen kautta perjantaille tai lauantaille one-to-one -tapaamisia ja samalla näet kätevästi lisätietoa muista osallistujista. Ohjeet Brellan käyttöön lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Peruutusehdot:
Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 10.11. Tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei hyvitetä. Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää toiselle osallistujalle esteen sattuessa.