Wayne´s Coffee Koskipuisto, Tampere
07.09.2017

HUIPPUHERÄTYS: Yrittäjän kirjoituskoulu – näin kirjoitat osaamisestasi verkkoon

Pitäisi kirjoittaa blogiin, mutta miten tekstistä saisi vetävän? Toimittajat ja kirjoituskoulu Kiteen perustajat Sanna Sevänen ja Mari Valkonen jakavat vinkkejään ideoinnista, tekstin aloittamisesta, kielestä ja rakenteesta.

Nykyisessä työelämässä asiantuntija tarvitsee kirjoitustaitoa enemmän kuin ehkä koskaan. Henkilöbrändäys, someviestintä ja kaikki verkossa tapahtuva oman osaamisen esilletuominen on kiinni kirjoitustaidosta, vaikka harvalle se varsinainen kirjoittaminen on päätyö.

Sanna ja Mari ovat molemmat työskennelleet kirjoittavina toimittajina vuosia. Mari on tehnyt töitä mm. Talouselämään, Faktaan ja Kuluttaja-lehteen, Sanna on kirjoittanut paljon mm. Hesariin, Suomen Kuvalehteen ja Aamulehteen.

Ilmoittautudu mukaan viimeistään päivää ennen h-hetkeä TÄSTÄ.

Huippuherätykset pidetään joka kuun 1. torstai klo 9-10, Wayne´s Coffee Koskipuistossa. Herätykset on avoimia kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille.