Bar & Cafe Asema (Asemakatu 1, Kuopio)
22.08.2017
klo 16-18

WAKE UP NUORI YRITTÄJÄ! HYÖDYNNÄ VAIKUTTAJAMARKKINOINTIA

Mitä on vaikuttajamarkkinointi?

• Vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa tukea yritysten markkinointia ja saada heidän viestinsä oman kohdeyleisön tietoisuuteen
  • Ihmiset luottavat tutkitusti suosituksiin tehokkaammin kuin mainontaan tai yrityksen omaan markkinointiviestintään
  • Vaikuttajaverkoston hyödyntämisellä voidaan vaikuttaa ihmisten asenteisiin sekä heidän ostokäyttäytymiseen

Voinko itse alkaa vaikuttajaksi?

Meillä kaikilla on mahdollisuus hyödyntää verkon luomia mahdollisuuksia vaikuttaa asiakkaisiin. Bloggaaminen, tubettaminen ja snäppääminen ovat vaikuttavia tapoja tavoittaa halutut ihmiset.

Hyödynnätkö itse yrittäjänä mahdollisuuksiasi?

Savon Nuorten Yrittäjien maksuton info vaikuttajamarkkinoinnista pidetään ti 22.8.2017 klo 16-18, Bar & Cafe Asema (Asemakatu 1, Kuopio)

Info sisältää myös terveiset ja vinkit Instagram-sketsiryhmältä Blokess!

Ilmoittautuminen pe 18.8. täältä.

HUOM!

• Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä
  • Koulutukseen mahtuu max 15 osallistujaa
  • Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 20 € osallistumismaksun.

Lisätietoja kouluttajalta:
Call To Action Oy - toimitusjohtaja, Aki Karkulahti, 040 832 9176, aki@cta.fi

Lisätietoja koulutuksen järjestävästä YOM-hankkeesta:
www.yrittajat.fi/yom