Kahvila-ravintola SalaCavala, Kuopion tori (Apaja)
19.05.2017
Klo 16.30 alkaen

Nuorten Yrittäjien AFTERWORK Kuopiossa: Kesäkauden avajaiset – shortsit vai villahousut?

Kesäkauden avajaiset – shortsit vai villahousut?

Savon Nuorten Yrittäjien afterwork pidetään kesäkauden avajaisten merkeissä pe 19.5. klo 16.30 alkaen Kahvila-ravintola SalaCavalassa, Kuopion torilla (Apaja, toritaso). Huom! Päivämäärä muuttunut aiemmin ilmoitetusta.

Aftereilla käydään aina esittäytymiskierros, joten uusienkin kasvojen on helppo tulla mukaan! Luvassa rentoa rupattelua nuorten yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden kesken omakustanteisen juoman ja purtavan äärellä.

Afterwork on tarkoitettu pohjoissavolaisille nuorille yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tämä tilaisuus on täysin up to you, eikä mukaantulo vaadi ilmoittautumista.