SalaCavala, Kuopion tori (Apaja)
28.04.2017
Klo 16.30 alkaen

Nuorten Yrittäjien AFTERWORK Kuopiossa: Maakunnallinen Vuoden Nuori Yrittäjä -palkitseminen

Savon Nuorten Yrittäjien Afterwork pidetään pe 28.4. klo 16.30 alkaen Kahvila-ravintola SalaCavalassa, Kuopion torilla (Apaja, toritaso).

Aftereilla palkitaan Savon Yrittäjien Maakunnallinen Vuoden Nuori Yrittäjä. Tule kuulemaan palkittavan yrittäjän tarina ja verkostoitumaan toisten nuorten yrittäjien kesken. Ota kaverisikin mukaan! :)

Aftereilla käydään aina esittäytymiskierros, joten uusienkin kasvojen on helppo tulla mukaan! Luvassa rentoa rupattelua nuorten yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden kesken omakustanteisen juoman ja purtavan äärellä.

Afterwork on tarkoitettu pohjoissavolaisille nuorille yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tämä tilaisuus on täysin up to you, eikä mukaantulo vaadi ilmoittautumista.

Keväällä 2017 Nuorten Yrittäjien afterworkit aina kuun viimeinen perjantai klo 16.30 alkaen Salacavalassa.