Kuopion matkustajasatama. Kokoontuminen klo 16.50 Viinijuhlien portilla (satamakadun puolen portti)
03.07.2017

Kesäafterit viinijuhlilla Kuopiossa

Tervetuloa Savon Nuorten Yrittäjien afterworkiin ma 3.7.2017 Kuopion viinijuhlille, jossa esiintyjinä ovat Haloo Helsinki ja Michael Monroe. Viinijuhlia vietetään tänä vuonna teemalla ”Taste of America”.

Illan yhteistyökumppanina on Elisa.

Osallistumismaksu on 30 €/hlö (sis. alv) sisältää ruokailun (ks. menu alla) sekä pääsylipun.

Tilaisuus on tarkoitettu Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten nuorille jäsenyrittäjille ja heidän aveceille (1).

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja: Savon Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja Jenni Rutonen, p. 040 845 7927, jenni.rutonen(at)gmail.com

Aikataulu:

• 16.50 Kokoontuminen Viinijuhlien portilla (satamakadun puolen portti)
  • 17.00 Elisan etkot & ruokailu viinijuhla-alueen ravintolateltassa
  • 19.15 Michael Monroe
  • 22.30 Haloo Helsinki

Alkuruoka
Amerikkalaista kanasalaattia

Pääruoka
Cajun maustettua lohta, täytettyä perunaa, piparjuurimajoneesia, paahdettua parsakaalia

Jälkiruoka