Reserviupseerikoulu, Hamina
01.09.2017 - 02.09.2017

Tilanne päällä - nuorten yrittäjien johtamis- ja valmiusharjoitus

Tilanne päällä -harjoituksesta uusia valmiuksia ja verkostoja yrittäjälle - kokemuksia ja toimintamalleja verkostossa hyödynnettäväksi!

• Johtamisvalmiuksia, syväjohtamista ja pk-yritysten johtamisen haasteita
  • Informaatiovaikuttamiseen ja tietoturvauhkiin varautumista
  • Valmiuksia toimia toimintaympäristön muutoksissa ja kriisitilanteissa
  • Tiimityöskentelyä maastossa

Nuorten yrittäjien Tilanne päällä -harjoituksen tarkoituksena on kehittää nuorten yrittäjien johtamis-, yhteistoiminta- ja riskienhallintavalmiuksia toimintaympäristön muutoksissa ja erilaisissa poikkeustilanteissa. Harjoitus järjestetään 1.-2.9.2017 yhteistyössä Reserviupseerikoulun kanssa Haminassa.

Tilanne päällä -harjoitus koostuu ajankohtaisesta johtamis- ja kriisikoulutuksesta, toiminnallisista ja teoriaharjoituksista sekä verkostoitumisesta armeijan hengessä. Harjoitus tapahtuu kasarmi- ja maasto-olosuhteissa ja myös majoitus on kasarmilla. Osallistujat varustetaan armeijan varusteisiin harjoituksen ajaksi.

Ilmoittautuminen harjoitukseen on käynnissä www.yrittajat.fi/kymi. Paikkoja on rajoitetusti - varaa omasi pian!

Tule ottamaan tilanne haltuun Haminaan

Lue lisää täältä >>>