Yrittäjänuorten risteily, Turku

Nuoret yrittäjät ympäri Suomea kokoontuvat jälleen kerran risteilylle, jossa tehdään bisnestä, inspiroidutaan ja pidetään hauskaa huippuporukassa.

Perjantaina 24.11. yhteinen matka alkaa kokouskeskus Maunosta klo 13 ja jatkuu klo 19.45 yhteiskuljetuksella Turun satamaan ja klo 20.55 m/s Viking Grace lähtee satamasta. Lauantaina 25.11 klo 19.50 laiva palaa takaisin satamaan.

Ohjelma:

Perjantai 24.11.

Klo 13.00
KEYNOTE: Johannes "Hatsolo" Hattunen
Klo 14.00
Kumppanien 30-minuuttiset ja one-to-one -tapaamisia - valitse oma ohjelmasi
Klo 15.30
Kumppanien ständit tutuksi
Open mic - kerro kaikille kuka olet ja mitä teet

Klo 16.30
Kumppanien 30-minuuttiset ja one-to-one -tapaamisia - valitse oma ohjelmasi
Klo 18.00
Siirtyminen Electrocityyn – Maunon loistavat ruuat tarjolla vapaamuotoisen verkostoitumisen ohella
Klo 19.45
Yhteiskuljetus satamaan
Klo 20.55
Viking Grace lähtee satamasta

Klo 21.30
Yhteinen startti iltaan kuohuvan merkeissä

Lauantai 25.11.

Klo 11.30-13.00
Bisnesbrunssi
Klo 14.15
Private shopping Tax freessä
Klo 15.30
Kuoharibingo
Klo 19.50
Laiva saapuu satamaan.

Tapahtuman virallisena jatkopaikkana toimii Ravintola Storage, Aurakatu 5.
Jatkoille ei yhteiskuljetusta, mutta bussi numero 1 kulkee satamasta jatkopaikan viereen.

Keynote:

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on kansainvälisesti arvostettu ja yksi Suomen menestyneimmistä breakdance-tanssijoista, kuntovalmentaja ja yrittäjä. Jyväskylälähtöisen Hatsolon omalaatuinen ja eloisa tanssityyli tunnetaan ympäri maapallon.

Hatsolo on maineikkaan katutanssiryhmän ja kuusinkertaisen Suomen mestarin Flow Mo Crew:n jäsen. Ryhmän kanssa Hatsolo on voittanut lukuisia tanssikilpailuja Euroopan lisäksi Aasiassa ja Amerikassa. Ideasampo Hatsolo on lisäksi tanssikoulu Saiffan perustajajäsen ja Training for Warriors -kuntosalin omistaja.

Hatsolo herää joka aamu ensimmäinen tavoite mielessään: saada hymy kohtaamiensa ihmisten huulille. Hatsolo on myös kokenut motivaatio- ja keynote-puhuja, joka työskennellyt lukuisien yritysten, koulujen ja urheiluseurojen kanssa. Ainutlaatuisena persoonana hänen energiset esiintymisensä ovat kokemuksia, jotka jäävät varmasti kuulijoiden mieleen.

Kumppanien 30-minuuttiset:

Painola - Siskosten yrittäjätarina
Painolan vieraana yrittäjätarinansa kertovat Linda Langh ja Laura Langh-Lagerlöf, jotka ovat nuoresta iästä huolimatta johtaneet jo pitkään Langh-yhtiöiden eri yrityksiä.

Nordea - 204,5 X Networking
Vinkkejä verkostoitumiseen ja verkostojen hyödyntämiseen.
Miten jään mieleen ja saan oman viestin kuuluviin.

Viestintäliiga - Yrittäjä – lopeta jo se steriili tussuttelu!
30-minuuttisen aikanavalitaan kaksi vapaaehtoista yrittäjää, joille luodaan erottuva viestintästrategia vartissa.

Fennia - Hakkerit tulee, oletko valmis?
Miten yrityksessäsi on varauduttu tietomurtoon, haittaohjelmiin ja muihin tietoturvariskeihin? Fennian tietoturvavakuutus korvaa taloudellisia vahinkoja, jotka aiheutuvat esimerkiksi yrityksen tietojärjestelmiin kohdistuneesta haittaohjelmasta, palvelunestohyökkäyksestä tai tietojen varastamisesta.

Mauno - Urheilumarkkinointi liiketoiminnan tukena
Maunon toimitusjohtaja Santtu Kiili kertoo kuinka on rakentanut yrityksensä B2B- markkinoinnin vahvasti urheilun varaan. Käymme läpi erilaisia tapoja tehdä tulosta hyödyntäen monipuolisesti paikallisten urheiluseurojen palveluita. Paikalla on myös TUTO Hockeyn edustaja kommentoimassa yhteistyötä ja kertomassa seuran näkemyksiä onnistuneesta urheilumarkkinoinnista.

Elisa - Digitalisaation hyödyntäminen asiakashankinnassa
Elisan liiketoimintapäällikkö ja yrittäjä Tommi Kantonen kertoo, miten saat digitalisaatiota hyödyntämällä pienellä rahalla uudet tuotteet tai alkavan yrityksen tehokkaasti markkinaan. Kuulet myös yksinkertaisia ja helppoja ideoita asiakashankintaan. 30-minuuttinen sopii parhaiten tuotetta lanseeraavalle, yritystä perustavalle ja uransa alussa olevalle yrittäjille.

KPMG - Nää faking tunteet, mikä strategia
Tiedätkö miksi olet yrittäjä? Onko sinun tavoitteesi vain selvitä päivästä toiseen? Riittääkö sinulle, että yritystoimintasi pitää vain sinut ja perheesi hengissä? Arvokkaassa yrityksessä yritystoiminta on tavoitteellista. Kun yritys etenee määrätietoisesti valittuun suuntaan, se yleensä menestyy. Samalla menestyvät sen omistajat.

One-to-one -tapaamiset:

Tapahtumassa voit sopia Brella-sovelluksen kautta perjantaille tai lauantaille one-to-one -tapaamisia ja samalla näet kätevästi lisätietoa muista osallistujista. Ohjeet Brellan käyttöön lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Peruutusehdot:

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 17.11. Tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei hyvitetä. Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää toiselle osallistujalle esteen sattuessa.