Yrittäjänuorten risteily, Turku

Nuoret yrittäjät ympäri Suomea kokoontuvat jälleen kerran risteilylle, jossa tehdään bisnestä, inspiroidutaan ja pidetään hauskaa huippuporukassa.

Perjantaina 24.11. yhteinen matka alkaa kokouskeskus Maunosta klo 13 ja jatkuu klo 19.45 yhteiskuljetuksella Turun satamaan ja klo 20.55 m/s Viking Grace lähtee satamasta. Lauantaina 25.11 klo 19.50 laiva palaa takaisin satamaan.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/risteily17

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 17.11.

Lähtökohtaisesti varattavissa on 1-2 hengen hyttejä, mikäli samaan hyttiin olisi tulossa enemmän osallistujia, ole suoraan yhteydessä miia.kaerala@yrittajat.fi

Alla näet alustavan ohjelmarungon, joka päivittyy syksyn mittaan.

Ohjelma:

Perjantai 24.11.

Klo 13.00
KEYNOTE: Jukka Kurttila, Finlayson
Klo 14.00
Kumppanien 30-minuuttiset ja one-to-one -tapaamisia - valitse oma ohjelmasi
Klo 15.30
Kumppanien ständit tutuksi smoothien voimalla
Open mic - kerro kaikille kuka olet ja mitä teet

Klo 16.30
Kumppanien 30-minuuttiset ja one-to-one -tapaamisia - valitse oma ohjelmasi
Klo 18.00
Siirtyminen Electrocityyn – Maunon loistavat ruuat tarjolla vapaamuotoisen verkostoitumisen ohella
Klo 19.45
Yhteiskuljetus satamaan
Klo 20.55
Viking Grace lähtee satamasta

Klo 21.30
Yhteinen startti iltaan kuohuvan merkeissä

Lauantai 25.11.

Klo 11.30-13.00
Bisnesbrunssi - valitse pöytäsi sinua kiinnostavan teeman mukaan
Klo 14.15
Private shopping Tax freessä
Klo 15.30
Kuoharibingo
Klo 19.50
Laiva saapuu satamaan.

Tapahtuman virallisena jatkopaikkana toimii Storage, Aurakatu 5.
Jatkoille ei yhteiskuljetusta, mutta bussi numero 1 kulkee satamasta jatkopaikan viereen.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Keynote:

Jukka Kurttila toimii Finlaysonin toimitusjohtajana. Kurttilan luonteessa ja toimintatavoissa näkyy rohkeus, jolla hän myös osti globaalissa kriisissä olleen yrityksen kääntäen sen nousukiitoon. Kurttila on rautainen yritysmaailman ja markkinoinnin osaaja, joka on perustanut urallaan kahdeksan yritystä. Kurttila on myös Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n perustajajäsen ja hallituksen jäsen.

Kurttila ravistelee suomalaista yrityskenttää. Hän toivoo yrityksiltä lisää kapinahenkeä, intohimoa ja näkemyksellisyyttä. Kurttilan johdolla Finlayson on ottanut kantaa ja kiinnittynyt yhteiskunnalliseen keskusteluun. Finlaysonin tavoitteisiin lukeutuukin voiton tuottamisen lisäksi myös yhteiskunnallisia päämääriä – maailmaa halutaan muuttaa paremmaksi.

Kumppanien 30-minuuttiset:

Painola - Siskosten yrittäjätarina
Painolan vieraana yrittäjätarinansa kertovat Linda Langh ja Laura Langh-Lagerlöf, jotka ovat nuoresta iästä huolimatta johtaneet jo pitkään Langh-yhtiöiden eri yrityksiä.

Nordea - 204,5 X Networking
Vinkkejä verkostoitumiseen ja verkostojen hyödyntämiseen.
Miten jään mieleen ja saan oman viestin kuuluviin.

Viestintäliiga - Yrittäjä – lopeta jo se steriili tussuttelu!
30-minuuttisen aikanavalitaan kaksi vapaaehtoista yrittäjää, joille luodaan erottuva viestintästrategia vartissa.

Fennia - Hakkerit tulee, oletko valmis?
Miten yrityksessäsi on varauduttu tietomurtoon, haittaohjelmiin ja muihin tietoturvariskeihin? Fennian tietoturvavakuutus korvaa taloudellisia vahinkoja, jotka aiheutuvat esimerkiksi yrityksen tietojärjestelmiin kohdistuneesta haittaohjelmasta, palvelunestohyökkäyksestä tai tietojen varastamisesta.

Mauno - Urheilumarkkinointi liiketoiminnan tukena
Maunon toimitusjohtaja Santtu Kiili kertoo kuinka on rakentanut yrityksensä B2B- markkinoinnin vahvasti urheilun varaan. Käymme läpi erilaisia tapoja tehdä tulosta hyödyntäen monipuolisesti paikallisten urheiluseurojen palveluita. Paikalla on myös TUTO Hockeyn edustaja kommentoimassa yhteistyötä ja kertomassa seuran näkemyksiä onnistuneesta urheilumarkkinoinnista.

Elisa - Digitalisaation hyödyntäminen asiakashankinnassa
Elisan liiketoimintapäällikkö ja yrittäjä Tommi Kantonen kertoo, miten saat digitalisaatiota hyödyntämällä pienellä rahalla uudet tuotteet tai alkavan yrityksen tehokkaasti markkinaan. Kuulet myös yksinkertaisia ja helppoja ideoita asiakashankintaan. 30-minuuttinen sopii parhaiten tuotetta lanseeraavalle, yritystä perustavalle ja uransa alussa olevalle yrittäjille.

KPMG - Nää faking tunteet, mikä strategia
Tiedätkö miksi olet yrittäjä? Onko sinun tavoitteesi vain selvitä päivästä toiseen? Riittääkö sinulle, että yritystoimintasi pitää vain sinut ja perheesi hengissä? Arvokkaassa yrityksessä yritystoiminta on tavoitteellista. Kun yritys etenee määrätietoisesti valittuun suuntaan, se yleensä menestyy. Samalla menestyvät sen omistajat.

One-to-one -tapaamiset:

Tapahtumassa voit sopia Brella-sovelluksen kautta perjantaille tai lauantaille one-to-one -tapaamisia ja samalla näet kätevästi lisätietoa muista osallistujista. Ohjeet Brellan käyttöön lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Peruutusehdot:

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 10.11. Tämän jälkeen tulleita peruutuksia ei hyvitetä. Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää toiselle osallistujalle esteen sattuessa.