Autamme nuoria yrittäjiä verkostoitumaan
Tule mukaan meijän tapahtumiin!

Tulevia tapahtumia

29
kesäkuu
Kes
NY Hifistelyt: Yritysvierailu Höytiäisen tupaan & Afterwork
17:00->
Höytiäisen tupa, Satamatie 4, 81100 Kontiolahti
Nuoret Yrittäjät jalkautuvat Kontiolahdelle Höytiäisen tupaan ja illan teemana on hifistely siiderin merkeissä! Tulehan mukaan excursiolle Kontiolahteen (siiderihän on tunnetusti ainakin naisyrittäjien makuun sopivaa juomaa)! Luvassa tarjouksia! http://www.hoytiaisentupa.com
Lue lisää
18
elokuu
Elo
Yrittäjät Goes Ilomantsi!
9:00 alkaen
Ilomantsi
Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin! Nuorten teemana tänä vuonna on erilaiset hifistelyt. Lähde siis kanssamme tutustumaan Ilomantsin kulinaristisiin ja kulttuurillisiin antimiin; Viinitilalle, Villiruokafestivaalille sekä Karhunveiston maailmanmestaruuskilpailuihin. Ohjelma: 09.00 Lähtö Joensuusta 10.00 Tutustuminen Hermannin viinitilaan Ilomantsissa 11.30 Villiruokafestivaalit, järjestetty ruokailu 12.00 Karhufestivaalit,...
Lue lisää

Blogi

Uutiset

Toimikunta

Akseli Väisänen

Akseli Väisänen

Akseli on yrittäjänä Leafnet Studio Oy:ssä.
Eero Saastamoinen

Eero Saastamoinen

Eero on yrittäjänä Holiday Linnunlahti majoitusalueella. Eero vastaa hyvin pitkälti Nuorten Yrittäjien tapahtumien tilavarauksista, ohjelmasta ja ruokapuolen järkkäilyistä.

Jarmo Laine

Jarmo on liikunnallinen yrittäjä Arctic Trainersin ja Crossfit Pajan takana.
Joona Kotilainen

Joona Kotilainen

Puheenjohtaja
Joona on toinen Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien verkoston koollekutsujista ja aktiivisesti mukana käynnistämässä uuden verkoston toimintaa. Verkostohommien ulkopuolella Joona tekee yrityksille valo- ja videokuvauksia ja markkinointikoulutuksia Tovari Oy:llä, rakentaa Suomen mielenkiintoisinta puusepän brändiä Puuartistia ja kuvaa viikonloppuisin häitä ja henkilökuvia. Vapaalla Joonalle uppoavat keskustelut ja pohdinnat teknologian tulevaisuudesta, pienpanimo-oluet ja lautapelit.
Puuartisti Miikka Kotilainen

Miikka Kotilainen

Miikka on yrittäjä ja luova johtaja mittatilauskalusteita valmistavassa Puuartisti Oy:ssä. Aktiivisesti mukana suunnittelemassa Nuorten Yrittäjien toimintaa Pohjois-Karjalassa.
Sami Vuomajoki

Sami Vuomajoki

Sami on Pohjois-Karjalan Nuorista Yrittäjistä vanhin. Toimii yrittäjänä tällä hetkellä FlyFoto Oy:ssä.

Simo Putkuri

Simo on yrittäjä Tilitoimisto Konnektor Oy:ssä. Simo vastaa Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien kuukausittaisista afterwork-järjestelyistä.

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät