Tue opiskelijan yrittäjyyshaaveita antamalla hänelle lahjaksi opiskelijajäsenyys Suomen Yrittäjissä. Vaihtoehtoisesti voit antaa jäsenyyden myös stipendin muodossa. Opiskelijajäsenyys sisältää etu- ja palvelupalvelupaketin, joka antaa vauhtia nuoren urasuunnitelmille.

Kenelle voin lahjoittaa opiskelijajäsenyyden?

Opiskelijajäsenyys on mahdollinen erityisesti kaikille lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa täysipäiväisesti opiskeleville. Myös perusasteen oppilaat ovat tervetulleita opiskelijajäseniksi. Opiskelijajäseneksi voi liittyä vaikka ei vielä olisi perustanutkaan omaa yritystä.

Mitä opiskelijajäsenyyden lahjoittaminen maksaa?

Lahjoittamalla opiskelijajäsenyyden sitoudut maksamaan opiskelijajäsenen ensimmäisen jäsenvuoden jäsenmaksun, joka on arvoltaan 20 euroa. Jäsenyys on voimassa vuoden rekisteröimispäivästä.

Miten lahjoitan opiskelijajäsenyyden?

  • Lataa:
    opiskelijajäsenyyden lahjakirjatai
    opiskelijajasenyyden stipendi 
  • Tulosta täytetty lomake ja muista myös allekirjoittaa se.
  • Anna täytetty lahjakirja/stipendi vastaanottajalle ja kerro hänelle, että lahjan/stipendin saa käyttöönsä täyttämällä jäseneksiliittymislomakkeen osoitteessa www.nuoretyrittajat.fi/liity.
  • Muistuta lahjan/stipendin vastaanottajaa täyttämään lahjoittajan yhteystiedot verkkoliittymislomakkeessa vaadittuihin kohtiin.
  • Kerro vastaanottajalle, että hän voi myös halutessaan jättää lahjan/stipendin käyttämättä. Jäseneksi liittyminen on hänen oma ratkaisunsa.
  • Korosta myös, että lahja/stipendi kattaa vain yhden jäsenyysvuoden, minkä jälkeen opiskelija voi itse valita, jatkaako jäsenyyttään maksamalla seuraavan jäsenyysvuoden jäsenmaksun.