Valtakunnallinen nuoremman yrittäjäpolven Get Together yhdistää, verkostoi ja luo uutta kasvua ja kehitystä.

Nähdään Hyvinkäällä 24.—25.8.2018!

#NuoretYrittäjät #GT18

ENTERTAINMENT AS BUSINESS

Kovaa bisnestä, sinnikkyyttä, tekemistä ja taitoa — siis yrittäjyyttä!

Tapaat nuoria musiikin ammattilaisia, elokuvan tekijöitä, tapahtuma-ammattilaisia ja mediamoguleita. Miten breikataan? Miten luodaan ilmiö? Opi parhailta!

Joonas Pesonen

Tapahtuman juontaja, somepersoona ja The Blog Award Finlandin vuoden 2017 voittaja.

Jenna Antinmaa

Tapahtumatuottaja & juontaja, JuhlaGuru tapahtumapalvelut, toimitusjohtaja

Joona Haatainen

Troot Network, CEO and Partner

Tinze - Twerk with Tinze

Tiia-Maria Sokka Suomen ainoa twerkkausammattilainen ja ensimmäinen twerkkauksen Suomen mestari.

Jyri Lindén

Nordic Business Forum, Co-Founder and Member of the Board

Ilkka O. Lavas

Sarjayrittäjä, enkelisijoittaja, TableOnline ja City-lehti

Kari ”Ruffe” Nurmi

Seikkailija, tuottaja, purjehtija, Sony Playstation markkinointijohtaja

Soile-Maria Linnemäki

Vaatelainaamo Vaatepuu, toimitusjohtaja

Atte Hujanen

Singa Karaoke, toimitusjohtaja, Slush, co-founder

Suvi Widgren

Yhteiskuntavaikuttaja, johtaja, bloggaaja, puhuja, äiti ja vaimo. EGG International Oy:n toimitusjohtaja.

Get together 2018

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistumismaksu on henkilökohtainen. Kahden päivän tapahtumalippu kattaa tapahtuman seminaari- ja oheisohjelman, iltajuhlan, ruokailut, 3 kpl juomalippuja ja osallistujamateriaalin. Lauantain päivälippuun kuuluu lauantain ohjelma, oheisohjelmat, ruokailut ja materiaalit.

Järjestämme lisäksi torstai-iltana 23.8.2018 vapaamuotoiset omakustanteiset verkostoitumisetkot.

Huomaathan, että yrityksesi voi vähentää verotuksessaan koulutustapahtumakustannuksia, kunhan koulutuksen sisältö on hyödyllinen osallistujan ammatin kannalta.

MAJOITUS

Majoitus ei sisälly osallistujamaksuun.
Voit varata hotellihuoneen suoraan kumppanihotelleistamme:

Hotel Sveitsi.

• Economy room yhdelle/kahdelle 69,00 € / 78,00 €.
• Standard twin yhdelle /kahdelle 89.00 € / 98,00 €
• Varaustunnus Get Together.

reception@hotelsveitsi.fi / +358 19 45 881

Cumulus Hyvinkää

Varauksen teko päivän hinnasta – 15 % alennus
• Varaustunnus GT18
my.reservation@restel.fi
• Puhelin +358 20 055 055 (0,17€ /puh + 0,81€/min + pvm/mpm), tai varaustunnuksella netin kautta.

Hyvinkään Hotel Sveitsi — lähempänä kuin luuletkaan

Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomea, valtatie E12 läheisyydessä, Hyvinkään keskustan tuntumassa.

Matka-aika Helsingistä on autolla noin 45 minuuttia, Lahdesta 1 tunti, Tampereelta 1,5 tuntia ja Turusta 2 tuntia. Julkiset kulkuneuvot kulkevat Hyvinkäälle eri puolilta Suomea. Helsingin lentoasemalta matka taittuu taksilla tai junalla noin puolessa tunnissa-tunnissa. Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemilta matkaa Hotel Sveitsiin on alle 1,5 km. Hyvinkään keskustan ja Hotel Sveitsin välillä on bussiyhteys, joka liikennöi aamusta iltaan.

YHTEISTYÖSSÄ

KATSO AFTERMOVIET EDELLISILTÄ VUOSILTA!