Nuorten Yrittäjien mentorointiohjelma on tarkoitettu nuoremman polven yrittäjälle, joka haluaa kasvaa ja kehittyä yrityselämässä kouliintuneen neuvonantajan mentoroinnissa.

Ohjelma käynnistyy ensimmäisen kerran syksyllä 2017 ja kestää syksyyn 2018. Ohjelmaan valitaan enintään 20 yrittäjää.

Ohjelma on mentoroitavalle maksuton, mutta mentoroitava vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskustannuksista.

Ohjelman toteuttavat yhteistyössä advisor-verkosto Boardman ja Suomen Yrittäjien valtakunnallinen Nuorten Yrittäjien verkosto.

Mitä ohjelma sisältää?

• Aloitustapahtuma Helsingissä 4.9.2017 klo 17.00
  • Välitapaaminen Helsingissä 12.2.2018 klo 17.00
  • Päätöstapahtuma Helsingissä 3.9.2018 klo 17.00