HYNY:n hallituslaiset mukana Suomen Yrittäjien podcastissa

HYNY:n hallituksen puheenjohtaja Harri Kolehmainen ja jäsen Juha Järvinen ovat mukana Suomen Yrittäjien uudessa Yrittäjän podcast -sarjassa.

Suomen Yrittäjien uusi viikottain julkaistava Yrittäjän podcast tarjoaa yrittäjille kiinnostavaa hyötytietoa, vinkkejä ja tosielämän kokemuksia. Ensimmäinen jakso julkaistiin 7.5. aiheella "Pienyrittäjä, älä pelkää digiä".

"Podcastien suosio kasvaa jatkuvasti, ja meille tämä tarjoaa mahdollisuuden kertoa yrittäjyydestä ja sen uusista ilmiöistä sekä faktojen että viihteen keinoin entistä laajemmalle yleisölle", HYNY:n puheenjohtaja Harri Kolehmainen kertoo.

Kolehmainen isännöi Yrittäjän podcast -jaksoja vuorotellen toimittaja Pauli Reinikaisen kanssa, minkä lisäksi hän metsästää podcastiin käytännön esimerkkejä HYNY:n hallituksen jäsenen Juha Järvisen kanssa.

Tutustu: