Suomen Yrittäjäopisto Get Togetherissä kumppanina!

Nuorten Yrittäjien suurimman verkostoitumistapahtuman, Get Togetherin, mahdollistaa joukko yrityskumppaneita.

Suomen Yrittäjäopisto on yksi niistä kumppaneista, joiden avulla Get Together on mahdollista! :) Ilman kumppaneita, ei olisi mitään.

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio, jonka kaikessa toiminnassa on mukana vahva yrittäjyyden henki. Heidän tarina yrittäjien kouluttajana on alkanut Kauhavalta jo yli 50 vuotta sitten. Vahvan ja käytännönläheisen liiketoimintaosaamisen ja teknologisen sekä tuotannollisen asiantuntijuuden avulla he vastaavat laajasti tulevaisuuden koulutustarjontaan. Yrittäjäopiston tehtävänä on auttaa yrittäjyydellä ja osaamisella asiakkaita ja kumppaneita menestymään.