#hajotaanyhdessa

Savon Nuorten Yrittäjien vuoden ensimmmäinen afterwork järjestettiin 25.1. teemalla #hajotaanyhdessa.

Odotettu ilta tuli nopeasti joulun kiireiden jälkeen ja puhdisti ajatuksiamme. Ravintola Taikurin nurkkapöytä tarjosi loistavan piilopaikan vuodenvaihteen ja kovan pakkasaallon uuvuttamille osallistujillemme.

Pöydän ääreen kerääntyi jälleen ihmisiä monenlaisista elämäntilanteista. Tunnelma keskustelun alkaessa oli jännittynyt, mutta kun ensimmäinen 
uskalsi avatautua alkoi puheensorina. Toisia meistä uuvutti oman ajan puute, toisia taas yksinäisyys. Isoja aiheita olivat myös vapaa-ajan käyttö, oma jaksaminen ja raha-asiat. Pöytä hiljeni kuuntelemaan kun tilanne sitä vaati ja räjähti nauruun kun oli sen aika.

Jälleen kerran afterwork: #hajotaanyhdessa toi meidät alkuvuoden väsyttämät  kansalaiset yhteen ammentamaan toisillemme vertaistukea. Illan nauruterapialla ja kestämme tulevan vuoden haasteet.


Helmikuun aftereilla pe 22.2. otetaan kevääseen vauhtia pulkkamäestä! Mäkeä lasketaan klo 16.30 alkaen Valkeisenlammen rannassa. Ulkoilun jälkeen siirrytään Pizzanpaikkaan syömään ja juomaan. Nähdään siellä!