Haussa Vuoden 2019 helsinkiläinen nuori yrittäjä – Ehdota palkinnon ansaitseva nuori yrittäjä mukaan kisaan

Tunnetko nuoren yrittäjän, joka ansaitsee tunnustusta työstään? Helsingin Yrittäjät etsii Vuoden 2019 helsinkiläistä nuorta yrittäjää. Ehdota innovatiivinen nuori yrittäjä tai vaikka itsesi mukaan kilpailuun 4.2.2019 mennessä.

Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkinto on alle 35-vuotiaalle yrittäjälle myönnettävä tunnustus yrittämisestä. Kilpailun voittajan valinnassa otetaan huomioon erityiset ansiot yrittäjyydessä sekä toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen. Alueellinen voittaja jatkaa edustamista arvostettuun valtakunnalliseen Vuoden nuori yrittäjä –kilpailuun, jonka voittaja ratkotaan 25.5.2019 Nuorten Yrittäjien Get Togetherissä Kauhavan PowerParkissa.

Yksityisyrittäjäin Säätiö tukee valtakunnallisen kilpailun kolmen parhaan palkitsemista yhteensä 30 000 euron suuruisella summalla. Alueellisten alkukilpailujen voittajien palkitsemiseen säätiö osoittaa 1 500 euron suuruisen tuen kullekin alueelle.

Yksityisyrittäjäin Säätiö tukee valtakunnan finaalin kolmen parhaan palkitsemista seuraavilla summilla:

• 1. sija 20 000 euroa
  • 2. sija 7 000 euroa
  • 3. sija 3 000 euroa

Kilpailijan kriteerit

• Yrittäjä on täyttänyt kilpailuvuonna (2019) enintään 35 vuotta.
  • Yrittäjän perustama yritys on toiminut vähintään 3 vuotta kilpailuvuoteen (2019) mennessä.
  • Yrittäjä voi olla myös yrityksen nuori jatkaja, joka on omistajan- tai sukupolvenvaihdoksen jälkeen johtanut yritystään menestyksellisesti vähintään 3 vuotta kilpailuvuoteen (2019) mennessä.
  • Mikäli yrityksessä on useampi osakas, tulee vähintään 50 % osakkeista olla alle 35-vuotiaan/-vuotiaiden omistuksessa.
  • Yrityksellä on oltava jatkuvan menestymisen edellytykset ja talous kunnossa.
  • Yrittäjän yrityksen ei tarvitse olla Suomen Yrittäjien jäsen.
  • Yrittäjä ei ole Suomen Yrittäjien hallituksen, verkoston tai valiokunnan jäsen.

Tunnetko ansioituneen nuoren yrittäjän? Ilmoita hänet kisaan mukaan lähettämällä sähköpostia HYNY:n hallitukselle:
>> Milla Järvinen, HYNY:n hallituksen jäsen, milla @ millajarvinen.com