Googlen Market Finder etsii yrityksellesi parhaat markkinat

Yrittäjä, suunnitteletko liiketoimintasi laajentamista globaaleille markkinoille?

Googlen Market Finder on pk-yritykselle ilmainen työkalu, joka arvioi hakujen perusteella tietyn tuotteen paikallista kysyntää ja markkinan kilpailutilannetta. Työkalu kertoo sinulle, minne yrityksesi kannattaa laajentua. Market Finder tarjoaa myös vapaasti saatavilla olevia oppaita, videoita ja vinkkejä, jotka tekevät vientimarkkinoiden laajentamisen yritykselle mahdollisimman helpoksi.

Market Finder on täysin ilmainen ja voit käyttää sitä joko ”kevytkäyttäjänä” rekisteröitymättä tai rekisteröitymällä gmail-tilin avulla. Rekisteröityneenä käyttäjänä yritys saa käyttöönsä syvällisempää tietoa potentiaalisista markkinoista ja antaa pääsyn kaikkiin Market Finderin työkaluihin, oppaisiin ja tietoihin. Market Finder toimii englanniksi.

Market Finder tukee yrityksen globaalia laajentumista kolmella tavalla:

  1. Alkuun pääset syöttämällä yrityksesi verkko-osoitteen palveluun. Market Finder suosittelee yritykselle parhaita markkinoita analysoimalla tietoja yrityksen verkkoympäristöstä. Market Finder ehdottaa markkinoita kuukausittaisten hakujen perusteella, jotka muodostuvat verkkosivuiltasi kerättyjen hakusanojen ja luokkien mukaan. Voit myös itse lisätä hakusanoja tarvittaessa. Googlen keräämä data kertoo sinulle esimerkiksi, miten potentiaaliset asiakkaasi käyttävät internetiä ja kuinka paljon heillä on käytettävissä olevia tuloja.
  2. Seuraavaksi Market Finder tarjoaa työkaluja ja oppaita auttaakseen yritystä kehittämään laajentumisstrategiaansa sopiville markkinoille.  
  3. Lopuksi palvelu tarjoaa yritykselle suosituksia ja vinkkejä, miten yritys voi tavoittaa nämä markkinat. Market Finder esimerkiksi suosittelee, millä kielillä tulisi mainostaa tai mitä laitteita kuluttajat käyttävät löytäessään tuotteesi tai palvelusi. Google myös tarjoaa sopivia markkinointiratkaisuja kuten omia tuotteitaan (esim. Google AdWords).

Vinkki

Ellet halua lisätä yrityksesi verkkosivuja palveluun tai rekisteröityä käyttäjäksi, voit itse määritellä viisi hakuluokkaa, joiden avulla palvelu määrittelee sinulle parhaat markkinat. Voit myös tutustua useisiin oppaisiin ja videoihin suoraan ilman markkina-analyysiä.

 

Katso tarkemmin videolta, miten Market Finder toimii


Pääset kokeilemaan Market Finderia täällä