Tee ilmianto Vuoden nuori yrittäjä 2018 -kilpailuun

Maan arvostetuin nuorten yrittäjien kilpailu on jälleen käynnissä. Kuka tahansa voi ilmiantaa nuoren yrittäjän Vuoden nuori yrittäjä 2018 -kilpailuun. Ehdotukset on tehtävä 7. tammikuuta mennessä.

Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu.

Vuoden nuori yrittäjä -palkinto on niin alue- kuin valtakunnan tasolla vertaisarvostukseen perustuva yrittäjiltä yrittäjille annettava tunnustus. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita eikä esimerkiksi järjestöaktiivisuutta. Voittajan valinnassa otetaan huomioon erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen.

Yksityisyrittäjäin Säätiö tukee valtakunnallisen kilpailun kolmen parhaan palkitsemista yhteensä 30 000 euron suuruisella summalla. Alueellisten alkukilpailujen voittajien palkitsemiseen säätiö osoittaa 1 500 euron suuruisen tuen kullekin alueelle.

Ilmianna nuori yrittäjä kilpailuun!

Kuka tahansa voi ilmiantaa kilpailun kriteerit täyttävän nuoren yrittäjän Vuoden nuori yrittäjä 2018 -kilpailuun. Ilmiannot välitetään tiedoksi Suomen Yrittäjien jäsenyhdistyksille, jotka ottavat ne huomioon virallisessa ehdokasasettelussaan.

Edellisvuonna ilmiannettu yrittäjä voidaan ilmiantaa uudelleen, mikäli hän ei ole aluetason kilpailua voittanut ja täyttää muutoin kilpailun kriteerit.

Ennen ilmiantoa kannattaa perehtyä kilpailun kriteereihin. Ilmiannot on tehtävä viimeistään sunnuntaina 7.1.2018 tällä lomakkeella.

Voittaja julki elokuussa Get Together -tapahtumassa

Kilpailu jakautuu alueellisiin alkukilpailuihin, joissa ratkaistaan Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen Vuoden nuoret yrittäjät, sekä valtakunnalliseen loppukilpailuun, johon osallistuvat aluetason voittajat sekä Suomen Yrittäjien toimialajärjestöjen esittämät ehdokkaat.

Loppukilpailun finalisteiksi valitaan viisi parasta ehdokasta. Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä paljastetaan Nuorten Yrittäjien Get Together -päätapahtumassa Hyvinkäällä 24.8.2018.

Vuoden 2017 valtakunnallisen kilpailun voitti Takuullecom Oy:n Niklas Nukari Oulusta. Toiseksi sijoittui LVI Kurikka Oy:n Jonne Kurikka Ylöjärveltä ja kolmanneksi ForestVital Oy:n Petri Jykylä Ähtäristä.

Lisätiedot kilpailusta:

www.vuodennuoriyrittaja.fi

Tiedote vuoden 2017 palkituista

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, yli 105 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät noin 650 000 henkilöä. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 64 toimialajärjestöstä.