Hae mukaan Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikuntaan!

Haku Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikuntaan on auki. Jos sinua kiinnostaa vaikuttaminen, ja haluat edistää nuorten yrittäjien toimintaa Varsinais-Suomessa, hae mukaan marraskuun aikana.

Nuorten Yrittäjien toimikunta koordinoi nuorille yrittäjille suunnattua toimintaa Varsinais-Suomen Yrittäjissä. Mitä se toiminta sitten on? Se on erilaisia tapahtumia, verkostoitumista, bisnestä ja se on myös edunvalvontaa. Edunvalvonta tarkoittaa päättäjien haastamista ja sellaisten asioiden esille tuomista, joihin kaipaat omassa yrittäjän arjessa muutosta. Toimikunta tekee paljon töitä mielenkiintoisten sidosryhmien kanssa, kuten Boost Turun, Turun ammattikorkeakoulun sekä erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimikunnan jäsenenä tapaat paljon ihmisiä ja kasvatat omaa verkostoasi, sitä enemmän mitä aktiivisempi itse olet.

Nuorten Yrittäjien toiminta tarvitsee aktiivisia nuoria yrittäjiä, jotka laittavat tuulemaan.

Voit hakea mukaan toimikuntaan marraskuun ajan täyttämällä hakulomakkeen. Toimikunnassa v. 2018 tulee olemaan n. 10 jäsentä, joista osa on toimikunnassa jatkavia yrittäjiä ja osa uusia. Jokaiselle jäsenelle tulee oma vastuualue, voit valita omat mielenkiinnon kohteet hakulomakkeessa.

Lisäksi toimikunnan yhtenä jäsenenä on mukana Varsinais-Suomen Yrittäjien toimiston yhteyshenkilö. Hän on toimikunnan tuki ja turva, joka hoitaa paljon käytännön asioita. Toista päivätyötä ei siis kenellekkään toimikunnassa olemisesta tule, mutta sitoutumista tarvitaan, jotta päästään yhteisiin tavoitteisiin.

Jos olet 35 vuotta tai nuorempi, innostunut ja aktiivinen sekä haluat edistää nuorten yrittäjien toimintaa maakunnassamme, hae mukaan nyt.