Esittelyssä yrittäjä Eveliina Lappalainen, Kiuruvesi

Savon Nuorten Yrittäjien työryhmän jäsenet esittäytyvät tällä sivulla. Tässä PKP-Trading Oy:n yrittäjä Eveliina Lappalainen Kiuruvedeltä kertoo itsestään.

1. Miten sinusta tuli yrittäjä?

Olen jo "äidinmaidosta" saanut halun yrittäjyyteen ja kasvanut yrittäjyyteen vuosien varrella. Yrittäjäperheen lapsista tulee yleensä joko varmasti yrittäjiä tai ei missään nimessä yrittäjiä :) Itse kuulun tähän ensimmäiseen ja olen onnellinen, kun saan olla yrittäjä.

2. Mottosi?

"Life is a one time offer, use it well" kuvastaa hyvin elämänasennettani; Elämässä täytyy oppia nauttimaan pienistä asioista ja tarttua kiinni uusiin mahdollisuuksiin. Ennemmin yritän täysillä jotakin, kun jätän mahdollisuuden kokonaan käyttämättä.

3. Tärkeitä asioita elämässä?

Läheiset ihmiset, perhe sekä harrastukset, jotka antavat vastapainoa työlle. Työkin on kyllä aika iso ja tärkeä osa elämää, vaikka sitä ei aina haluaisi myöntää... :) Parasta työssäni on vapaus, intohimo ja luovuus, millä saan tehdä työtäni. Jokainen päivä on erilainen ja pienessä yrityksessä pääsee toimimaan monipuolisesti eri tehtävissä.

4. Mistä olet kotoisin?

Kiuruvedeltä, jossa edelleen asun. Kävin seitsemän vuotta opiskelemassa Kuopiossa ja palasin takaisin Kiuruvedelle, kun virallisesti aloin yrittäjäksi vuonna 2008.

5. Parasta yrittäjäjärjestön jäsenyydessä?

Se, että pääsee verkostoitumaan samankaltaisten ihmisten kanssa. On myös mukava olla mukana erilaisissa tapahtumissa ja koulutuksissa.

6. Laitetaanko kinkku leivällä juusto alle vai päälle?

Näin kasvissyöjänä kinkku jätetään leivältä kokonaan pois ja otetaan sitten vaikka tuplajuustolla.

PKP-Trading Oy / Kellopuoti.fi