HYNY:n verkostoitumisbileissä kohtaamisia, politiikkaa ja palkintosadetta

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien yhteisön HYNY:n verkostoitumisbileet vetivät lähemmäs sata osallistujaa Club Le Roy -yökerhoon 23.3.2017. Illan kohokohta oli Vuoden 2017 helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkitseminen. Tunnustuksen ansaitsivat tänä vuonna uudenlaisen katuruuan pioneerit, Street Gastron Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen.

HYNY on verkottanut nuoria yrittäjiä legendaaristen bileidensä avulla jo yli kymmenen vuotta. Kevään 2017 verkostoitumistapahtumaan Club Le Roy -yökerhoon saapui lähes sata osallistujaa.

Pormestariehdokas ja pitkän linjan poliitikko Jan Vapaavuori toi tapahtumaan kuntavaaliterveiset ja painotti yrittäjyyden merkitystä Helsingille. Tapahtuman pääyhteistyökumppani Intrum Justitia vauhditti verkostoitumista leffalippukisalla. Yrittäjiä tutustutettiin toisiinsa myös hauskan ohjelmanumeron ja värikoodien avulla. Lavalla nähtiin puheenvuorot myös toukokuisen GetTogether-tapahtuman järjestäjiltä sekä Kesäduuni-kampanjan ideanikkarilta Heidi Alariestolta.

Illan ehdoton huipennus oli Vuoden 2017 helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkitseminen. Kovassa kilpailussa voiton vei Street Gastron Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen. Vuonna 2013 perustettu katuruokayritys on laajentunut ruokarekasta pk-seudulla toimivaksi ketjuksi. Palkinnon jakoivat vuoden 2016 voittaja, Hoitokoti Päiväkumpu Oy:n Ville Väätäinen ja palkintoraadin edustajat Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala ja HYNY:n puheenjohtaja Sanni Kaikkonen. Lue lisää palkinnosta ja Street Gastrosta tästä

Tapahtuman pääyhteistyökumppani oli Intrum Justitia. Menossa olivat mukana myös Kesäduuni-kampanja ja Kokoomusnuoret.

>> Katso tunnelmakuvia tapahtumasta

Kuvat: Jaana Tihtonen