HYNY - Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät
 

HYNY:n uutiset

Tilaa Helsingin nuorten yrittäjien HYNY:n uutiskirje

HYNY:n hallitus 2018

Aino Jolkkonen

HALLITUKSEN JÄSEN
Aino Jolkkonen tekee aino.onerva-firmallaan graafista suunnittelua ja markkinointia tekevä yrittäjä.
Atte on toiminut yrittäjänä jo 12-vuotiaasta lähtien lisenssoidessaan ensimmäisen ohjelmistonsa. Koodi on siis virrannut suonissa. Myöhemmin n. 15 ikävuoden ja 20 ”startup-projektin” kohdalla hän astui Startup Saunan kiihdytysohjelmiin kärpäseksi kattoon ja pääsi seuraamaan useiden startupien kehitystä hyvinkin läheisestä perspektiivistä. Nykyisin hän toimii yrittäjänä Vertics Oy -nimisessä yrityksessä, joka rakentaa erilaisia verkkoratkaisuja niin asiakkaiden omaan haltuun kuin osaomistajan roolissa. Ratkaisuja on rakennettu hyvinkin monelle markkinalle ja yhä useampia hankkeita on rakentumassa. Todella massiivisia juttuja on tulossa!
Harri Kolehmainen on nuori myynti- sekä viihdealan yrittäjä. Juontopalveluihin keskittyvä It´s Me Harry! -brändi on miehen omaa käsialaa. Harri Kolehmainen on myös viihdepalveluiden ohella myyntiin ja markkinointiin keskittyvän It´s Agency! -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Vapaa-ajan tämä nuori kuluttaa kesäisin moottoriurheilun parissa ja muissa vauhtilajeissa.

Heikki Järvinen

HALLITUKSEN JÄSEN
Joni Pakanen on helsinkiläinen ammattitaikuri, joka yhdistää esityksiinsä komiikkaa, improvisaatiota ja spontaania vuorovaikutusta yleisön kanssa. Mediatuottajan koulutus ja yli 10-vuotinen yrittäjäura esiintymisen parissa kertoo aidosta intohimon palosta ja uuden polven yrittäjyydestä, missä omasta harrastuksesta voi kehittää itselleen kokonaisen työuran. Joni on nähty useaan otteeseen televisiossa, teatterilavoilla ja show-kiertueilla, mutta siitä huolimatta miehellä on aina aikaa taikoa hymy huulessa myös Hynyn tilaisuuksissa.
Minna on koulutukseltaan graafinen suunnittelija, Web Designer ja tällä hetkellä viimeistelee rakennusalan opintoja. Intohimosta näihin aloihin Minna perusti Helsinki Design Agencyn vuonna 2017. Helsinki Design Agency välittää graafisia suunnittelijoita, nettisivuntekijöitä, sisustussuunnittelijoita sekä remonttimiehiä -ja naisia. Helsinki Design Agencyn vahva osaamisalue on design-kotien ja liiketilojen remonteissa. Minnan työpäivät täyttyy Helsinki Design Agencyn liiketoiminnan kasvattamisesta, graafisen suunnittelijan töistä sekä eri rakennusalan projekteista. Minna pyrkii järjestämään kalenterin niin, että pääsee välillä myös työmaalle tekemään remontteja. Minnalta onnistuu kodin pintaremontit lattiasta kattoon. Rumasta kauniin tekeminen on inspiroivaa ja sellaista johon Minna ei koskaan kyllästy.
Pekka on positiivinen ja kannustava verkostoituja. Positive Productions Oy -yrityksessään Pekka kehittää digitaalista liiketoimintaa ja mobiilisovelluksia. Sarjayrittäjän tuorein y-tunnus on Slushissa julkistetulla Youpret-startupilla. Yrittäjäaktiivina hän puhuu somessa, kouluissa ja työryhmissä. HYNY:n puheenjohtaja vuosina 2014-2015.

Sanni Kaikkonen

Puheenjohtaja, HYNY
Sanni Kaikkosen yritys Sunnyone Promotion välittää promoottoreita ja tapahtumahenkilökuntaa yritysten erilaisiin promootio- ja elämysmarkkinointitarpeisiin. Yritys perustettiin vuonna 2011 ja se työllistää yli 300 keikkatyöntekijää ympäri Suomen. Sunnyone Promotion on myös kansainvälisiä asiakkaita palveleva vahva kasvuyritys. Yrityksen jatkuvan kasvun ja kehittymisen takaavat asiakkaiden tavoitteista sekä työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen. Sanni valittiin HYNY:n puheenjohtajaksi vuodeksi 2018. Sanni on toiminut puheenjohtajana myös vuonna 2017 ja sitä ennen hän on ollut varapuheenjohtajana.

Ota yhteyttä!

Helsingin Yrittäjät ry

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
p. 050 4911 936
nina.salminen @ yrittajat.fi

Jaana Tihtonen
viestintäsuunnittelija
p. 050 375 9220
jaana.tihtonen @ yrittajat.fi