HYNY - Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät
 

Seuraa Helsingin nuoria yrittäjiä HYNY:ä

HYNY - Nuoret Yrittäjät Helsinki on vapaamuotoinen verkosto alle 40-vuotiaille helsinkiläisille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Olemme valtakunnallisesti osa Suomen Yrittäjiä ja Nuoret Yrittäjät -verkostoa sekä kuulumme paikallisesti Helsingin Yrittäjiin. HYNY on huikea verkosto täynnä mahtavia yrittäjiä sekä matalan kynnyksen ponnahduslauta koko yrittäjäjärjestön verkostoihin ja jäsenyyteen!

HYNY:n toimintaa koordinoi vuosittain valittava hallitus ja puheenjohtajamme kuuluu Helsingin Yrittäjien hallitukseen. Järjestämme omia tapahtumia nuorille yrittäjille Helsingissä, palkitsemme vuosittain ansioituneita nuoria yrittäjiä sekä osallistumme aktiivisesti Yrittäjien edunvalvontaan. Tule verkostoitumaan tapahtumiimme tai Facebook-ryhmäämme, jossa on jo yli 1500 jäsentä!

>> Liity Suomen Yrittäjiin

>> Liity HYNY:n Facebook-ryhmään

>> Seuraa HYNY:ä Instagramissa

>> Liity HYNY:n uutiskirjelistalle

HYNY:n uutiset

HYNY:n hallitus 2019

Aino Jolkkonen

TAPAHTUMAVASTAAVA
Ainon omistama Eloisatmedia Oy tekee kaikkensa asiakkaan hyväksi, mutta päävastuuna on vaikuttajamarkkinointi ja erilaiset tuotannot. Lisäksi Aino tekee töitä toiminimellään ja julkaisee sisältöjä mielenterveyden edistämiseksi Usvanlaakso-nimisessä YouTube-kanavassa.
Atte on toiminut yrittäjänä jo 12-vuotiaasta lähtien lisenssoidessaan ensimmäisen ohjelmistonsa. Koodi on siis virrannut suonissa. Myöhemmin n. 15 ikävuoden ja 20 ”startup-projektin” kohdalla hän astui Startup Saunan kiihdytysohjelmiin kärpäseksi kattoon ja pääsi seuraamaan useiden startupien kehitystä hyvinkin läheisestä perspektiivistä. Nykyisin hän toimii yrittäjänä Vertics Oy -nimisessä yrityksessä, joka rakentaa erilaisia verkkoratkaisuja niin asiakkaiden omaan haltuun kuin osaomistajan roolissa. Ratkaisuja on rakennettu hyvinkin monelle markkinalle ja yhä useampia hankkeita on rakentumassa. Todella massiivisia juttuja on tulossa!
Harri Kolehmainen on nuori myynti- sekä viihdealan yrittäjä sekä HYNY:n vuoden 2019 puheenjohtaja. Juontopalveluihin keskittyvä It´s Me Harry! -brändi on miehen omaa käsialaa. Harri Kolehmainen on myös ulkoistamiseen keskittyneen Oma Asiakaspalvelu Oy:n operatiivinen johtaja. Vapaa-ajan tämä nuori käyttää snowcross-kilpailuihin harjoitellessa ja totullessa puoliammattilaisen moottoriuhreilijan elämään.
Juha toimii Perintäritari Oy:n yrittäjänä ja auttaa erityisesti pienyrityksiä saatavien perinnässä, luotonhallinnassa ja maksuvalvonnassa, jotta he pystyisivät tekemään parempaa liiketoimintaa. Juha on aktiivinen, positiivinen ja auttavainen kaikessa mihin ryhtyy, josta hyvänä esimerkkinä Vuoden 2018 hynyläinen -tunnustus. Vapaa-aika kuluu futiksen, futsalin, tenniksen ja padelin parissa.
Milla Järvinen on organisoija, kirjoittaja ja innostuja. Milla tarjoaa yrityksensä kautta pääasiassa assistenttipalveluita tapahtuma- ja matkanjärjestämiseen, viestintään ja markkinointiin sekä taloushallinnon puolelle. Lisäksi Milla on tehnyt freelance-toimittajan töitä. Toiminimensä Milla perusti syksyllä 2016, ja työelämässä sekä elämässä yleensäkin Milla arvostaa hyvinvointia, ihmisläheisiä toimintatapoja sekä kestävää kehitystä.
Minna on koulutukseltaan graafinen suunnittelija, Web Designer ja tällä hetkellä viimeistelee rakennusalan opintoja. Intohimosta näihin aloihin Minna perusti Helsinki Design Agencyn vuonna 2017. Helsinki Design Agency välittää graafisia suunnittelijoita, nettisivuntekijöitä, sisustussuunnittelijoita sekä remonttimiehiä -ja naisia. Helsinki Design Agencyn vahva osaamisalue on design-kotien ja liiketilojen remonteissa. Minnan työpäivät täyttyy Helsinki Design Agencyn liiketoiminnan kasvattamisesta, graafisen suunnittelijan töistä sekä eri rakennusalan projekteista. Minna pyrkii järjestämään kalenterin niin, että pääsee välillä myös työmaalle tekemään remontteja. Minnalta onnistuu kodin pintaremontit lattiasta kattoon. Rumasta kauniin tekeminen on inspiroivaa ja sellaista johon Minna ei koskaan kyllästy.
Sanni Kaikkosen yritys Sunnyone Promotion välittää promoottoreita ja tapahtumahenkilökuntaa yritysten erilaisiin promootio- ja elämysmarkkinointitarpeisiin. Yritys perustettiin vuonna 2011 ja se työllistää yli 300 keikkatyöntekijää ympäri Suomen. Sunnyone Promotion on myös kansainvälisiä asiakkaita palveleva vahva kasvuyritys. Yrityksen jatkuvan kasvun ja kehittymisen takaavat asiakkaiden tavoitteista sekä työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen. Sanni toimi HYNY:n puheenjohtajana vuosina 2017-2018. Sannin viides hallitusvuosi HYNY:ssä jatkuu varapuheenjohtajana.
Vesa on kiinteistöjuristi ja väitöskirjatutkija. Hän omistaa taloyhtiöjuridiikkaan erikoistuneen Lakiasiaintoimisto Fokuksen. Yrittäjäksi Vesa ryhtyi vuonna 2016, kun uraputki perinteisessä asianajotoimistossa alkoi maistua puulta. Ratkaisu oli ottaa lopputili turvallisesta työpaikasta ja heittäytyä rohkeasti tuntemattomaan yrittäjyyden maailmaan. Yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisen yhteydessä Vesan liikeidea kirkastui ja sen tuloksena syntyi oma lakitoimisto persoonallisella twistillä. Vesa haluaa olla vastakohta perinteiselle puisevalle juristille. Siksi Vesan toimistolla kahvit juodaan aina muumimukeista, soitetaan töiden lomassa rokkia ja keinutaan välillä myös riippumatossa. HYNY:ssä Vesa haluaa olla auttamassa nuoria yrittäjyyden alkutaipaleella ja kannustaa tekemään töitä yrittäjänä rohkeasti omalla persoonalla ja vahvuuksilla.

Ota yhteyttä!

Helsingin Yrittäjät ry

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
p. 050 4911 936
nina.salminen @ yrittajat.fi

Hallituksen tavoitat osoitteesta hyny @ yrittajat.fi