Committee of Young Entrepreneurs
The voice of new entrepreneurship

Committee of Young Entrepreneurs

The Committee of Young Entrepreneurs represents the community of Young Entrepreneurs in the Federation of Finnish Enterprises, the largest business-related central organisation in Finland.

The Committee is responsible for supervising the development of the community and bringing forth its views within the organisation.

To promote the agenda of next-generation entrepreneurship, the Committee is also dedicated to keeping in touch with other youth organisations and future leaders. 

Email nuoret@yrittajat.fi to get in touch with the Committee.   

Committee 2017-2018

  • Chairman Leo Nikita Kadieff, Wevi.cloud 
  • Jenna Antinmaa, JuhlaGuru 
  • Ville-Pentti Heikkilä, Auto-Heikkilä Oy 
  • Olli Hietanen, MamboTec Oy
  • Markus Hämynen, Punora Group Oy 
  • Jenni Parpala, Kiffel Oy
  • Mari Pohjala, MariPoDecor
  • Hannu Pöntinen, Autohuolto Pöntinen Oy
  • Anniina Salminen, Mad Men Oy 
  • Oskari Uotinen, InFlow / Intosome Oy
Yrittäjäperheen vesa, joka on itsekkin lapsuuden tietokoneintoilusta kasvanut ohjelmistoyrittäjäksi. Opiskellut yrittäjyyttä Turun yliopiston kauppakorkekoulussa sekä toiminut Boost Turku -yrittäjyysyhteisön puheenjohtajana ja asiamiehenä. Kiirettä pitää, mutta kavereille on aina aikaa.
Hei, olen Jenna Antinmaa Oulusta ja arkeni on yhtä juhlaa! Yritykseni JuhlaGuru järjestää yritysjuhlia ja -tapahtumia. Olen ollut aktiivinen yrittäjäjärjestön jäsen vuodesta 2013. Olen ehtiyt olla mukana Oulun Yrittäjien ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa. Lisäksi olen ollut Pohjois-Pohjanmaan Nuorten Yrittäjien valiokunnan vetäjänä sekä nuorten linkkinä seniorivaliokuntaan. Minua inspiroi eniten uudet kokeilemattomat asiat ja itseni haastaminen. Jälkimmäiseen insipiraatioon liittyen ilmoittauduin hyväntekeväisyyspyöräilyporukkaan Team Rynkebyhyn, jonka tarkoitus on polkea Oulusta Pariisiin heinäkuussa 2017. Olen siis yllytyshullu ja muutenkin touhukas tekijä. Hienoa olla mukana Suomen Nuorten Yrittäjien valiokunnassa! Yhdessä hyvä tulee.
Alahärmän Yrittäjien puheenjohtaja ja Etelä-Pohjanmaan rehellisin autokauppias yrityksessä Auto-Heikkilä Oy.

Olli Hietanen

32-vuotias tuotantotalouden opiskelija ja jääkiekkoileva rakennusinsinööri Satakunnasta Kankaanpäästä. Päätyönä talotehtaan toimitusjohtajuus ja kokoaikainen tarve kehittyä ja kehittää omaa toimintaa.
Toimin tila- ja sisustussuunnittelijana Sisustuskonttorilla. Työhöni kuuluu laaja-alaisesti julkisten tilojen sekä yksityiskotien suunnittelu. Asustelen Pirkanmaalla Punkalaitumella maaseudun rauhassa, mutta toimistoni sijaitsee Tampereella. Sisustuskonttori on suunnittelijoiden yrittäjäyhteisö, jossa kaikki yrittäjät toimivat tiiminä. Mottoni kuuluukin: ”yhdessä yrittämällä mistä vaan voi ponnistaa!” Yrittäjä olen ollut vuodesta 2014 asti ja sitä ennen toiminut kansainvälisessä pörssiyhtiössä erilaisissa myynnin ja oston tehtävissä. Toinen ammattini on maatilan emäntä. Vien emännyyden uudelle asteelle olemalla samalla suvereeni kaupunkiliikkuja, kirppispenkoja, bisnesnainen ja kunnianhimoinen yrittäjä. Haluan edistää yrittäjyyttä ja sen mielikuvaa pyyhkimällä pölyttyneitä, jäykkiä toimintatapoja ja käsityksiä yrittäjyydestä. Minulle ei kelpaa perusteluksi että, koska näin on tehty 20 vuotta.
Hannu on 26-vuotias yrittäjä mikkeliläisessä Autohuolto Pöntinen Oy:ssä. Hannun perheeseen kuuluvat avovaimo, 3-vuotias poika ja berninpaimenkoira. Hannu harrastaa moottoriurheilua sekä toimii Mikkelin Yrittäjien hallituksessa.

Anniina Salminen

Yrittäjyys on minulle elämäntapa ja olen etuoikeutettu, koska olen saanut toimia yrittäjän hienossa ammatissa nyt jo 16 vuoden ajan. Haluan auttaa muita yrittäjiä, uusia ja vanhoja, saavuttamaan menestystä yrittämällä ja edesauttamaan työn ja yrittäjyyden arvostusta Suomessa. Omat yritykseni toimivat muoti- ja kauneusaloilla.
Olen toiminut yrittäjänä seitsemän vuotta. Yritykseni InFlow kouluttaa ja konsultoi sekä yrityksiä että kouluja ja oppilaitoksia digitalisaation kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä. Pienimmät asiakkaani ovat yhden miehen yrityksiä, suurimmat monikansallisia yhtiöitä. Lisäksi olen mukana Intosome Oy:ssä. Tulen Savosta, jossa toimin vuoden 2016 loppuun saakka sekä Kuopion että Savon Yrittäjien hallituksissa vetäen myös paikallista Nuorten Yrittäjien toimintaa.