Tilitoimistoyrittäjä Tero Leskinen: "Lähteminen yrittäjäksi tuli ikään kuin verenperintönä yrittäjävanhempieni kautta"

1. Miten sinusta tuli yrittäjä?

Lähteminen yrittäjäksi tuli ikään kuin verenperintönä yrittäjävanhempieni kautta. En kokenut yritykseni perustamista kovinkaan ihmeellisenä asiana, lähinnä luonnollisena. Alkuun tein palkkatyön ohessa sivutoimisesti satunnaisia kirjanpitoja, sekä korjailin tietokoneita. Myöhemmin päädyin tekemään kirjanpitäjäntyötäni yrittäjänä, sekä hankkimaan lisää kirjanpitoasiakkaita. Nyt aikaa yritykseni perustamisesta on kulunut yli 6 vuotta, tie on pysynyt samana eikä toimettomana ole tarvinnut olla.

2. Mottosi?

Suoranaista mottoa ei ole, mutta ajatuksena; jännä nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

3. Tärkeitä asioita elämässä?

Perhe ja vapaa-aika (vaikka niin kulunut fraasi onkin). Poikani synnyttyä noin vuosi sitten, meni asioiden tärkeysjärjestys uusiksi hyvällä tavalla. Elämä ei pidä mielestäni olla pelkää työntekoa ja siksi arvostankin kotona perheen kanssa olemista. Pitäähän sitä aikaa uhrata myös harrasteautolle ja moottoripyörälle :) Toki työhommat pitää olla hoidettuna siten, että saa siellä vapaa-ajalla olla rauhassa.

4. Mistä olet kotoisin?
Juankoskelta.

5. Parasta yrittäjäjärjestön jäsennyydessä?
Verkostoituminen on yrittäjyyden elinehto valtaosalla aloista ja sitä yrittäjäjärjestö tarjoaakin erilaisten koulutusten ja tapahtumien muodossa.

6. Laitetaanko kinkku leivälle juuston alle vai päälle?
Savolaisesti ajateltuna, sehän riippuu juustosta. Tuorejuusto menee kinkun alle, viipalejuusto kinkun päälle.

www.yrityspalveluleskinen.net

Jos et ole vielä yrittäjäjärjestön jäsen, liity osoitteessa: www.yrittajat.fi/liity

Pysy ajan tasalla Savon Nuorten Yrittäjien toiminnasta – seuraa meitä verkossa:
www.nuoretyrittajat.fi/savo
www.facebook.com/nyv.savo