Lähde mukaan Get Togetheriin!

Hei sinä nuori yrittäjä!

Kutsun sinut mukaan Nuorten Yrittäjien valtakunnalliseen Get Togetheriin Kauhavalle 24.-25.5. 

Luvassa on pari päivää täynnä inspiroivia puheenvuoroja, nähtävää ja koettavaa aktiviteettia, sekä talo täynnä Nuoria Yrittäjiä, joten verkostoitumismahdollisuudet ovat loistavat. Meiltä täältä Savosta on lähdössä jonkin verran porukkaa, ja jos olet jo ilmoittautunut mukaan niin huippu juttu, tavataan siellä. 

Pääset tutustumaan tapahtumaan täältä.

Löydät samasta osoitteesta kaikki aikataulut ja infot, sekä päivien puhujat ja aktiviteetit. Huomioi, että sinun tulee hankkia majoitus erikseen; Se ei sisälly lipun hintaan. Voit myös hankkia lipun vain yhdeksi päiväksi, jos et pysty olemaan mukana kaikkina päivinä. Somessa voit seurata tapahtuman ilmoittelua täältä. Tänä vuonna on mahdollisuus myös lähteä perheen kanssa, sillä tapahtumapaikkana on PowerPark, joten ohjelmaa lapsille löytyy. Sinkuille löytyy ensimmäistä kertaa sinkkupöytä illan juhliin. 

Itse olen ollut mukana Get Togetherissä jo kuutena vuonna. Tämä tapahtuma on itselle yksi vuoden kohokohdista, sieltä lähtee aina niin voimaatuneena ja täynnä ideoita, pää suorastaan pursuaa. Tapahtuma on melkein kuin Yrittäjien omat festarit, ohjelmaa ei tarvitse noudattaa orjallisesti, vaan voit itse valita mitkä puhujat käyt katsomassa ja mihin kaikkeen osallistut. Itselle toukokuu on yksi vuoden kiireisimmistä ajoista liiketoiminnallisesti. Siksi tapahtuma onkin minulla aina kalenterissa, sillä juuri tähän aikaan vuodesta, kun on vähän liian kiire, pieni katko ja rentoutuminen tekee oikein hyvää (vaikka sitä ei aina malttaisi olla työmaalta poissa). 

Osallistujat ovat kaikilta aloilta putkimiehestä personaltraineriin ja yrityskonsultista kakkuleipuriin, joten tämä tapahtuma on juuri sinulle tarkoitettu. 

Reagoi nopeasti, jos haluat lähteä Pohjois-Savosta lähtevään yhteiskuljetukseen, siihen on aikaa ilmoittautua enää tänään ja huomenna. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 
Kuljetukseen pääset ilmoittautumaan täältä. Paikalle pääsee myös junalla tai muilla julkisilla, sekä tietysti omalla autolla tai kimppakyydillä. Teemme pohjoissavolaisten osallistujien kesken oman WhatsApp-ryhmän, jossa voi sopia kyydeistä ym. yhteisistä asioista.

Toivottavasti lähdet mukaan, olisi kiva tavata Kauhavalla. Joskus kannattaa lähteä kauas tutustuakseen myös lähialueensa ihmisiin.

Ystävällisin terveisin
Jenni Rutonen, puheenjohtaja

Nuoret Yrittäjät Savo
p. 040 845 7927, jenni(at)jennirutonen.com